Danas imaju milione: Ovi poznati su bili beskućnici

Piše: Redakcija


Iako danas uživaju u bogatstvu na kojem im mnogi zavide, pojedine slavne osobe su prošle prilično trnovit put do takvog statusa. Naime, neke svjetski poznate zvijezde su u prošlosti bili beskućnici, a evo o kome je riječ:

1. Halle Berry

View this post on Instagram

Come on details ✨✨

A post shared by Halle Berry (@halleberry) on

Halle je danas jedna od najtraženijih, a samim tim i najplaćenijih holivudskih glumica, no, u ranim je 90-im povremeno boravila u skloništu za beskućnike.

2. Hilary Swank

Hilary je kao 15-godišnjakinja jedan period živjela s majkom u automobilu.

3. John Woo

View this post on Instagram

John Woo

A post shared by Notturno Blu (@notturno_blu) on

Slavni reditelj akcionih filmova, među kojima je i “Nemoguća misija 2”, djetinjstvo je proveo na ulicama Hong Konga, zajedno s ostalim članovima porodice.

4. Jim Carrey

https://www.instagram.com/p/BtuGm3DnufE/
Slavni američki glumac i komičar u jednom je periodu života živio u kombiju i šatoru.

5. Daniel Craig

Poznati glumac koji se proslavio kao James Bond je u prošlosti bio toliko siromašan da je često spavao na klupama u parku.

6. Kelly Clarkson

Prije nego što je pobijedila na takmičenju Američki idol, slavna pjevačica je živjela u automobilu jer joj je stan izgorio u požaru.

7. Carmen Electra

Postala je beskućnik nakon što joj je bivši dečko ukrao sav novac koji je imala.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti