Fotografija koja će vas oduševiti: Poznata porodica mogla bi biti primjer svima

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Bruce Willis i Demi Moore razveli su se još 1998. godine, ali i nakon 11 godina braka, i više od 20 godina od razvoda i danas su jedan od onih bivših parova koji bi mogao biti primjer svima.

Iako je dogovor oko razvoda bio težak, poznati glumci su uspjeli održati prijateljski odnos do danas, a u čemu su ih posebno potaknule njihove kćerke Rumer (30), Scout (27) i Tallulah (25). Upravo one su najsretnije što se njihovi roditelji poštuju i druže i nakon toliko godina od razvoda.

Bivši supružnici ne propuštaju ni važne događaje. Tako je Demi prisustvovala obnavljanju zavjeta bivšeg supruga s njegovom drugom suprugom Emmom Heming.

Naime, Bruce i Emma su odlučili nakon deset godina braka i čarobnog karipskog vjenčanja, obnoviti svoje zaruke. A tokom proslave napravljena je fotografija koja je dokaz da su svi zajedno jedna velika i sretna porodica.

https://www.instagram.com/p/BvUQ1ooFL2g/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti