Bila je na korak od smrti: Marina Tucaković presretna nakon posljednjeg ljekarskog pregleda

Piše: Redakcija

Poznata autorica i jedna od tvoraca najvećih hitova regionalnih muzičkih imena, posljednjih mjeseci vodila je životnu bitku s opakom bolešću zbog koje se u jednom trenutku nalazila na ivici smrti. Kako saznaje izvor blizak porodici Tucaković, Marina nakon posljednjeg ljekarskog nalaza ima razloga za veliko slavlje. Naime, ljekari su Marini saopštili da nakon uspješnih terepija kojima je bila podvrgnuta u njenom organizmu gotovo da uopšte nema malignih ćelija.

View this post on Instagram

#marinatucakovic #repost #boki13

A post shared by Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fanpage) on

-Ovo je zaista čudo, svi smo presrećni! Kada je dobila rezultate i shvatila da se većina malignih ćelija povukla, Marina je zanijemila od sreće. Za to su svakako zaslužni skupi tretmani, specijalna ishrana, mnoge alternativne metode kojima se prepuštala, međutim, Marina ipak vjeruje da sve duguje Bogu, pošto je jedna njena bliska prijateljica mjesecima išla u jedan manastir nadomak Beograda. Tu je ostavljala pozamašan prilog za ikone i freske, a molila je čak sedmoricu sveštenika da se na svakoj liturgiji mole za Marinino zdravlje. Oni su to svakako prihvatili jer važe za manastir koji svima izlazi u susret. I sama Marina odlazi tamo na molitve, ali ne redovno jer je još uvijek slaba, mada će vjerovatno ići češće, samo da još malo ojača. Sigurna je da joj je Bog pomogao i sada zna da je vjera najbolji lijek za sve. Svima koji pate od neke bolesti preporučuje se da se pored lečenja okrenu i molitvama. Zahvalna je toj prijateljici neizmjerno jer joj je ona usadila taj odnos prema religiji i uvjerila je da ne smije da gubi nadu- rekao je dobro obavješteni izvor.

View this post on Instagram

#marinatucakovic

A post shared by Marina Tucakovic Fan Page (@makitucakovic.fanpage) on

Marina je nakon što joj je dijagnostikovan karcinom prije nekoliko mjeseci bila u jako teškom fizičkom i psihičkom stanju zbog čega se povukla iz javnosti, a u jednom od rijetkih intervjua tada je izjavila kako ju je bolest slomila, te da uopšte nema ni inspiracije niti volje da se okrene poslu. Ipak, nakon odličnih vjesti koje su joj ljekari saopštili, njeno raspoloženje vidno se popravilo, a u skorije vrijeme može se očekivati da se Marina vrati onome što najbolje zna raditi.

Pročitajte još