Radila je kao spremačica i prodavačica, a onda je jednoga dana u butik ušetao on i promijenio joj život iz korjena

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BsPtevwAaVe/

Kada se prvi put u javnosti pojavila u društvu Cristiana Ronalda, jednog od najboljih fudbalera svih vremena, o njegovoj partnerici Georgini Rodriguez nije se znalo gotovo ništa. Tajanstvena ljepotica iz Argentine ubrzo je dospjela na naslovne strane, a svi su bili zainteresovani za njen život i kako se to ona, najedanput pojavila u Ronaldovom životu i vezala ga za sebe. Još kao djevojčica sa porodicom je iz Argentine preselila u Španiju, gdje se njen otac profesionalno bavio fudbalom. Iako nikada nije sanjala da će postati jedan od najtraženijih modela, Georgina je još kao mala pokazala veliki talenat i ljubav ka plesu.

-Ne postoji trenutak u kom sam odlučila da ću biti model. Kasnije su mi u školi odjednom krenuli govoriti da sam lijepa, da imam dobro tijelo i krenula sam i sama vjerovati u to- izjavila je Georgina jednom prilikom.

View this post on Instagram

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Nakon što je dobila primamljivu ponudu iz Madrida, Georgina nije imala novca da slijedi svoj san pa je zbog toga bila prinuđena da zajedno sa sestrom otputuje u britanski grad Bristol gdje je usavršavala engleski jezik i radila različite poslove kako bi preživjela. Taj period života za Georgininu porodicu bio je jako težak. Nakon što su skupile dovoljno novca, vratile su se u Španiju i preselile se u Madrid, gdje je zbog svoje savršene figure ubrzo dobila posao prodavačice u “Guccijevoj” radnji.

Upravo joj je posao u radnji prestižnog modnog brenda jednoga dana iz korijena promjenio život. I sama je bila iznenađena kada je jednoga dana na vrata prodavnice u kojoj je radila, ušetao Cristiano Ronaldo kome je ona, sasvim slučajno pomagala u odabiru najnovijih modela garderobe. Ronaldu se svidio njen pristup pa je nakon svake sljedeće kupovine od menadžera prodavnice zahtjevao da mu Georgina asistira tokom svake kupovine.

Nakon nekoliko mjeseci tajnog zabavljanja, par je odlučio potvrditi svoju vezu. Georgina je u međuvremenu ostala u drugom stanju, a rođenje njihove kćerkice Alane Martine dočekali su u novom luksuznom domu. Ubrzo je i njena karijera krenula uzlaznom putanjom, a prema informacijama do kojih su došli španjolski mediji, Georgina samo od sponzorisanih objava na svom Instagramu godišnje zarađuje više od 4 miliona dolara. Ovaj podatak bio joj je dovoljan da demantuje tvrdnje tabloida koji su pisali o tome kako se udala iz čiste koristi. Danas, pored Instagrama, Georgina ostvaruje velike prihode radeći za najprestižnije svjetske modne brendove, a nedavno je potpisala milionski ugovor sa kompanijom “Yamamay” koja se bavi proizvodnjom donjeg rublja.

Pročitajte još