Bile su nerazdvojne prijateljice i sjajan tandem, ali godinama nisu progovorile ni riječi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BwCFe6MnjlT/?utm_source=ig_embed

Nekada jedan od najboljih ženskih dueta Ivana Peters i Goca Tržan regionalnu slavu stekle su nastupajući za pop sastav “Tap 011”. Iako ova grupa već godinama više ne nastupa, bivše članice benda te od 2011. godine ponovo su uspostavile kontakte od kada se učestalije druže. Godinama ranije, njihov odnos bio je poprilično zategnut, a nedavno je Goca priznala šta je bio glavni razlog sukoba.

-Nas dvije smo se rastale u miru, ali svaka sa nekim neriješenim statusima u vezi sa onom drugom. Osim nekih površnih tema kad se sretnemo, nikad nismo ozbiljno razgovarale. Prvi takav razgovor između nas dogodio se tek 2011. godine, kad je ponovo trebalo da nastupamo kao bend “Tap 011”. Obje smo u međuvremenu postale majke, sazrele kao ličnosti, a neposredno prije tog nastupa u Areni imale i neke lomove u životu- priznala je Goca.

Ona je kasnije u šali rekla kako je oduvijek bila ljubomorna na njen stas i glas zbog čega su momci bili više zainteresovani za nju.

https://www.instagram.com/p/BvtC0ggBb1L/

-Ivana me je veoma nervirala pošto je pjevala mnogo bolje i drugačije od mene. Dok sam slušala Ivanu mislila sam da glumata, a zapravo sam se divila njenom glasu, znajući da nikad neću pjevati kao ona- rekla je pjevačica.

Iapk, i Ivana je sa druge strane priznala da su burne godine koje su sada iza njih možda bile i glavni razlog zbog kojeg je bio narušen njihov odnos.

-Uvijek smo bile prisutne u životu one druge, ali čini mi se da je naše prijateljstvo počelo tek prije nekoliko godina. Bila sam uz Gocu dok je prolazila kroz razvod, jer se njen razlaz sa bivšim suprugom odvijao onda kad smo organizovali koncert- izjavila je Peters.

Pročitajte još