Vole i muškarce i žene

Piše: Redakcija

U svijetu showbizza mnogo je onih koji žive dvostruke živote. Savršene porodice, prelijepe vile i automobili, često su samo maska, onoga što se krije iza. Ipak, mnoge dame sa javne scene, priznale su da su pored svojih partnera, bile u vezi i sa ženama.

Glumica Kristen Stewart koja se proslavila ulogom u filmskoj sagi “Twilight” priznala je da se njen život u potpunosti promijenio kada je odlučila započeti ljubavnu vezu sa ženom.

-Kada sam izlazila s muškarcima, skrivala sam mnogo toga o sebi jer sve što je bilo previše lično, odmah se smatralo trivijalnim, što se meni ne sviđa. To se promijenilo kada sam počela da izlazim sa djevojkom. Ta veza mi je promijenila poglede na život i učinila me srećnijom- priznala je glumica.

https://www.instagram.com/p/Bwo8xvYhlAO/

U jednom od intervju koji je nedavno dala, glumica Drew Barrymore priznala je da je nakon “otkrića” ženskog tijela doživjela potpuni obrt u svom životu.

-Oduvijek sam samu sebe smatrala biseksualnom. Volim žensko tijelo. Smatram da su dvije žene jednako lijepe kao i muškarac i žena zajedno. Biti sa ženom je kao da otkrivate sopstveno tijelo, ali kroz nekoga drugog- ispričala je glumica.

Još jedna glumica, Cynthia Nixon, zvijezda serije “Sex and the City” ispričala je 2012. godine svoja iskustva kada je riječ o ljubavnom životu koji je proživila pored svoje partnerice.

-Bila sam s muškarcima u svom životu i nikada se nisam zaljubljivala u žene. Međutim, kada se to desilo, nije mi ništa bilo čudno. Ja sam samo žena zaljubljena u drugu ženu- priznala je Nixon.

Glumica Megan Fox, oduvijek je bila jedna od onih žena koja je o ovoj temi govorila bez predrasuda. Nikada nije krila da osjeća posebnu naklonost ka ženama, ali da nikada sebe nije dovodila u situaciju da njene poslovne obaveze budu “uzdrmane” njenim privatnim životom, za koji je ipak priznala da treba biti samo njena lična stvar.

-Mislim da su ljudi rođeni biseksualni, ali da tokom života prave svoje izbore u skladu sa pritiscima društva. Nema nikakve sumnje u mojoj glavi o tome da sam zaista biseksualna-priznala je glumica u razgovoru za magazin “Esquire”.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti