Sve tajne Adriane Lima: Gdje god da krene od jedne knjige se ne odvaja

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bi2LQuFhSZT/

Jedan od najljepših svjetskih modela, Adriana Lima, postala je simbol ženstvenosti, i dokaz da manekenke koje dolaze iz Brazila s razlogom nose epitet najatraktivnijih žena u svijetu. Još kao šestomjesečnu bebu, otac ju je napustio zbog čega je brigu o njenom odrastanju preuzela njena majka Maira, koja se krajnjim naporima borila da kćerku izvede na pravi put. Iako dolazi iz Brazila, u svojim genima krije korijene švicarske, indijske, portugalske i japanske krvi, a zbog posla kojim se bavi, tokom godina uspješne karijere odlično govori nekoliko jezika.

Iako o svom privatnom životu dugo nije željela govoriti, priznala je da je do ulaska u brak sa srbijanskim košarkašem Markom Jariće bila djevica. Nakon razovda, zajedno su nastavili voditi brigu o njihovo dvoje djece, a obzirom da je velika vjernica, često je učestvovala u brojnim humanitarnim aktivnostima.

Njene prijateljice nedavno su odale jednu tajnu koja govori o njenim navikama, a tiču se religije. Naime, Adriana prije svakog izlaska na modnu pistu, u tišini izgovara molitve, a gdje god da krene, sa sobom nosi Bibliju.

Manekenka je često u javnosti isticala kako poštuje sve odluke crkve, i da se protivi abortusu, koji smatra velikim grijehom. Iako je jako religiozna, vjerujue u zakone prirode, a jednom prilikom je priznala da je dugo maštala o tome da postane časna sestra.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti