Brooke Shields: Zbog neopreznosti sam platila cijenu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Poznata glumica Brooke Shields svoje kćerke stalno podsjeća da uvijek koriste kremu za sunčanje i da se paze sunčevih zraka zbog lošeg iskustva koje je ona prošla. 

– Ne želim da moraju prolaziti kroz ono što sam morala ja u svojim zlatnim godinama. Morali su mi zbog raka kože rezati dio lica. Uvijek im pokazujem te fotografije i plašim ih pitanjima: “Želiš li to?” Zbog svoje neopreznosti platila sam cijenu – otkrila je glumica u intervjuu za magazin “People”.

View this post on Instagram

Family time with a view

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

Danas Brooke nastoji voditi zdrav život, redovno vježbati te vježba i pokušava jesti raznovrsnu hranu.

– Oduvijek sam obožavala sunce. I lako sam dobijala boju. Nisam bila uopće svjesna njegove štetnosti, a ono je najopasnije zadnjih deset godina. Kako bih izbjegla rak kože, puno više pazim kada se izlažem suncu i koristim zaštitne kreme. Imala sam nekoliko operacija na licu – rekla je te dodala da smatra da je važno da njene kćerke shvate da su prelijepe i bez šminke i da im ona nije potrebna za samopouzdanje. 

View this post on Instagram

out of this world #bts from @cwjanethevirgin 💫

A post shared by Brooke Shields (@brookeshields) on

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti