Nisu odoljele: Ove poznate žene su varale svoje muževe

Piše: Redakcija

 

Iako često možemo čuti kako su muškarci skloniji prevarama, to ne mora biti pravilo. Naime, u svijetu poznatih postoji određeni broj žena koje su varale svoje muževe, a u nastavku pogledajte koje su to najpoznatije. 

1. Elizabeth Taylor 

https://www.instagram.com/p/BvXEojylNrg/

Tokom snimanja filma “Kleopatra” Elizabeth je upoznala zanosnog Richarda Bartona i nije mu mogla odoljeti. Ona je u tom periodu bila u braku s Eddijem Fisherom, a Barton je imao suprugu. No, ubrzo nakon što je njihova afara postala poznata u javnosti oni su se razveli od svojih supružnika, te vjenčali, razveli, ponovo vjenčali, a zatim je došlo i do konačnog razvoda. Njihova veza je poznata i po tome što je osuđena od strane Vatikana. 

2. Melanie Griffith 

View this post on Instagram

She’s so beautiful! #proudmama 💜

A post shared by MELANIE (@melaniegriffith) on

Melanie je počela da se zabavlja s Antoniom Banderasom u periodu dok je bila u braku s Donom Johnsonom. Melanie i Antonio vjenčali su se 1996. godine i bili u braku sve do 2014. 

3. Madonna

Za razliku od drugih poznatih ličnosti, Madonna nikada nije htjela da prizna da je varala svoje partnere. No, zna se za dvije njene afere, tačnije onu s Johnom Kennedyjem dok je bila u braku sa Seanom Pennom, dok se u periodu kada je bila u braku Guyom Ritchiem pričalo da ga vara s Alexom Rodriguezom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti