Ovo je supruga Gorana Bregovića: Tajanstvena sarajevska ljepotica pjevača je upoznala sa 16

Piše: Redakcija

Tajanstvena sarajevska ljepotica do danas je ostala Dženana Sudžuka, supruga Gorana Bregovića. Dok je pjevač gradio veliku slavu, zaradio novac i postao jedna od najvećih zvijezda s ovih prostora, Dženana je mirno živjela s kćerkama u Parizu i bila posvećena porodici. Kako je nikada nije zanimala medijska pažnja, malo ko zna kako Dženana izgleda. No, fotografije koje se s vremena na vrijeme pojave, otkrivaju elegantnu, finu i visoku plavušu.

Goranova i Dženanina ljubavna priča počela je davne 1977. godine, kada je njoj bilo tek 16 godina. Vezu su dugo držali u tajnosti, a mediji su pretpostavljali o kome se radi. I da, to jeste bila mlada sarajevska manekenka. Dugo su bili u vezi, pratile su ih razne glasine o Goranovim ljubavnim avanturama, ali Dženana je uvijek šutjela.

GORAN BREGOVIC I DŽENANA Bijelo dugme je sigurno najpopularniji rock sastav svih vremena na prostoru bivše Jugoslavije….

Gepostet von Sirom zatvorenih ociju am Montag, 5. Februar 2018

Vjenčali su se 1993. godine u Parizu, njemu je kum bioEmir Kusturica, a njoj Amila Sulejmanović. Par je u braku i danas, a roditelji su tri kćerke. Najstarija Ema bavi se umjetnošću, diplomirala je Likovnu akademiju. S druge strane, mlađe sestre još uvijek su djevojke koje se tek trebaju odlučiti za svoju profesiju.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti