Danas su roditelji troje djece: Velika ljubav Željka i Jovane ušla u legendu

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Željko i Jovana Joksimović zajedno su od 2008. godine, a njihova ljubav počela je nakon što su zajedno vodili Eurosong koji se te godine održavao u Srbiji. Veoma brzo poslije toga je otkriveno da su popularni pjevač i voditeljica zaljubljeni.

I to vjerovatno ne bi ni bilo čudno, da u to vrijeme oboje nisu bili u ozbiljnim vezama. Jovana je bila zaručena za Aleksandra Zereminskog, a Željko u vezi s voditeljicom Adrianom Čortan.

– Mislim da se između dvoje ljudi nešto dogodili ili ne. Ta zaljubljenost koja dolazi kao neka prva emocija, taj neki instinkt koji ne možeš spriječiti, to se meni dogodilo kada sam imala 27 godina. Prije toga sam bila u jednoj ozbiljnoj vezi i nisam imala razlog da ne krenem za svojim osjećajima. Mislim da je to bilo prilično iskreno s moje strane. Zaljubila sam se i željela sam živjeti svoju ljubav, i tako sam se odlučila. I Željko je tako odlučio – rekla je Jovana u jednom intervjuu. 

View this post on Instagram

Athens🌤🌤🌤

A post shared by Jovana Joksimovic (@jjovanajoksimovic) on

Da nisu napravili pogrešan izbor govori i činjenica da žive u skladnom braku te da su roditelji troje djece.

– Supruga mi je velika podrška, razumije javni posao i javni život. Razumije mene kao muzičara i umjetnika, hrabri me i bodri i daje mi jednu ogromnu slobodu zbog koje mogu da stvaram bez ikakvih prepreka. Inspiriše me i beskrajno sam zbog toga sretan i zahvalan – otkrio je Željko u intervjuu za “Azru”.

Pročitajte još