Ljubav na prvi pogled: Kada sam ga ugledala, osjetila sam da tlo podrhtava

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bq8N0zaASy1/

Holivudska diva, Julia Roberts već 17 godina u sretnom je braku sa filmskim producentom Danielom Moderom za koga često kaže da je ne samo njen suprug, već osoba od najvećeg povjerenja, njena mudrost i njen ponos. Upoznali su se sasvim slučajno. Glumica je ispričala kako je tokom snimanja scena na jednom setu ugledala Daniela u koga se zaljubila istog trenutka.

-Kad sam ga prvi put vidjela, osjetila sam “podrhtavanje tla. Nisam mogla da prestanem da razmišljam o njemu- priznala je glumica.

Nikada nije krila koliko je zaljubljena, iako su je često mnogi dovodili u vezu sa drugim muškarcima. Glumica nikada nije sumnjala u njihovu ljubav, a čestu razdvojenost zbog profesionalnih karijera, uvijek su znali nadoknaditi odlaskom na egzotična putovanja tokom kojih su uživali u zajedničkim trenucima. Ubrzo su odlučili proširiti porodicu ali nikako nisu uspjevali u svojoj namjeri. U trenutku kada su se odlučili na vantjelesnu oplodnju, Julia je jednoga dana ushićeno dotrčala do Daniela kako bi mu saopštila sjajne vijesti. Devet mjeseci kasnije, na svijet je donijela blizance, Phinnaeus i Hazel, a nakon dvije godine, na svijet je stigao i sin Henry.

Porodična putovanja postala su njihova opsesija, ali se slavni par svake godine odluči “pobjeći” od drugih i par dana posvetiti samo sebi.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti