Kako danas izgledaju najljepša djeca na svijetu: Danas su odrasle osobe koje se bave glumom i modelingom

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BSfWz9LjNsi/

Život je ispunjen predivnim pričama iz bajki, koje ponekad izgledaju stvarno kao da se događaju upravo sada. Često su glavni akteri takvih bajki bili upravo oni najmlađi koji su svojom iskrenošću i dječijim osmijehom zauvijek kupili naša srca. Brojni su likovi u filmovima i muzičkim emisijama koji su obilježili naše djetinjstvo, a godinama nakon velike slave koju su stekli, oni danas izgledaju potpuno drugačije. Neki su zaboravljeni, neki od njih se nikada nisu vratili svojoj prvoj ljubavi, filmu, dok je među njima dosta onih koji su nastavili karijeru glmaca ili su se ostvarili u modelingu.

Tami Stronach

Tami je ostala upamćena kao prelijepa djevojčica iz filma “The NeverEnding Story” koji je sada već davne 1984. godine doživio veliku slavu. Prelijepa djevojčica koja nas je kupila svojim umilnim glasom, danas se uspješno bavi plesom, a osnovala je i svoju plesnu akademiju gdje vrijedno radi na obrazovanju mladih plesnih talenata.

Julia Winter

Živahnog i nemirnog duha, Julia je ostala upamćena kao lik Veruce Salt iz dječijeg filma “Charlie and the Chocolate Factory” gdje je rame uz rame glumila sa slavnim Johnnyjem Deppom. Iako su joj predviđali blistavu karijeru, Julia se nije vratila filmu. Odlučila je postati doktor te je u rodnoj Švedskoj upisala studije medicine.

Joddele Ferland

Malena Joddele pojavila se u horor filmu “Tideland” nakon čega su filmski kritičari ocijenili da se mlada glumica sjajno snašla u svojoj ulozi što joj je kasnije širom otvorilo vrata Holywooda. Nakon sjne role u ovom horor-trileru, Ferland se također pojavila u filmovima “Silent Hill”, “The Messengers” i blokbasteru “The Cabin in the Woods”.

Emily Browning

Pojavila se u filmu “Lemony Snicket’s A Series of Unfortunate Events” što joj je donijelo planetarnu slavu. Iako je kasnije odigrala još nekoliko sjajnih uloga, Emily je odlučila svoju pažnju i vrijeme posvetiti muzici te trenutno nastupa zajedno sa bendom “Belle and Sebastian”.

Daveigh Chase

teško se odlučiti koji horor film joj je donio veću slavu. “The Ring” ili napeti triler “Donnie Darko”. Da joj dobro pristaju horori, prelijepa Daveigh pokazala je u filmu “Jack Goes Home” koji je publika ocijenila kao jedan od najmračnijih filmova snimljenih posljednjih godina.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti