Sestre Kardashian imaju posebna pravila za svoje mališane: Evo čega sve moraju da se pridržavaju

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bute36OlmEF/

Reality porodica kako često nazivaju sestre Kardashian, od trenutka kada su se pojavili na javnoj sceni, ne prestaju da iznenađuju njihove fanove. Gledajući show pod nazivom “Keeping Up With The Kardashians” mogli smo se uvjeriti kakva pravila vladaju u kući Kardashianovih i šta sve njihovi najbliži svakodnevno moraju da rade kako bi zadovoljili često bizarne prohtjeve “glavne” sestre Kim, koja je idejni tvorac ovog showa. Ipak, to nije sve, a mi vam u nastavku donosimo samo neka od pravila koja važe za sve ukućane, a o kojima do sada niste mogli čuti.

Budući da su slavu stekle puštajući live prenos iz njihove kuće, gdje su se pred kamerama smijenjivali svi članovi porodice, i na taj način stekli planetarnu popularnost, osnovno pravilo koje važi i za najmlađe članove porodice jeste snimanje. Sve je viralno i sve “ide na live”. Čak je i najstariji sin Kourtney Kardashian, Mason Disick dobio mogućnost da se školuje u svojoj kući, ali je sve vrijeme koje je provodio u svom domu, bio podvrgnut kamerama koje su pratile svaki njegovo korak.

Iako im je ova show emisija donijela planetarnu slavu, niko od najmlađih članova porodice Kardashian ne smije gledati svoju braću, sestre niti rođake na malim TV ekranima. Ovo pravilo posebno važi za emisiju “Keeping Up With The Kardashians”!

Roza boja je strogo zabranjena! Sve dok nije počela izlaziti sa Kanyeom, Kim je obožavala nositi pink garderobu. Ali danas, ta boja je strogo zabranjena pa tako nikada nećete vidjeti malenu North West u odjevnoj kombinaciji roze boje, iako njena mama izgara od želje da se Kanye “smiluje” i malenoj nasljednici dozvoli da nosi omiljenu boju svoje mame.

Kourtney Kardashian je odavno postala svjesna činjenice da njeni mališani mogu postati žrtve modernih tehnologija, pa im je stoga ograničila vrijeme koje mogu provoditi uz video igrice i društvene mreže. Ovo pravilo ujedno važi za sve mališane kojima je dnevno dozvoljeno samo 30 minuta igranja video igrica, dok je vikentom minutaža pomjerena na jedan sat.

Kylie Jenner i Travis Scott, slično Kourtney, imaju posebna pravila kada je TV program u pitanju. Tačnije, u njihovom domu televizija je zabranjena za sve, posebno za one najmlađe, a upućeni tvrde kako u njihovom domu uopšte ne postoji niti jedan TV prijemnik, dok kontakt sa “stvarnim svijetom” ostvaruju isključivo putem mobitela i ipod uređaja.

North West ne smije nositi svezanu kosu! Ovo pravilo usvojila je njena mama Kim koja je nakon kritika fanova koji su oštro reagirali na jednu od fotografija na kojoj je Kim pozirala sa North koja je tom prilikom nosila svezanu kosu. Fanovi su smatrali kako je njen repić bio prejako stegnut, te su dodali kako to može naškoditi njenim preslatkim loknicama. Mama Kim je uvažila ovu sugestiju, ali je kćerkici dozvolila da kosu sveže dva puta godišnje, na dan njenog roenja kao i na dan rođendanske zabave.

Također, hrana koja se služi u domu Kardashianovih je bezglutenska, a riječi “debeo i debela” strogo su zabranjene da se izgovaraju pred njihovom djecom.

View this post on Instagram

Happy #nationalsisterday

A post shared by Wdb (@kardashians) on

Pročitajte još