Johnny Depp tužio bivšu suprugu i progovorio o optužbama za nasilje u porodici

Piše: Redakcija

Foto: AFP, Instagram

Glumica Amber Heard prije dvije godine, optužila je bivšeg supruga glumca Johnnyja Deppa da ju je psihički i fizički zlostavljao dok su bili u braku. Međutim, on je tek sada progovorio o ovome i to bez posredstva advokata. Depp je Amber tužio za 50 milijuna dolara, tvrdeći da su njene optužbe za porodično nasilje izmišljene i dokazano lažne.

– Opovrgnuo sam optužbe gospođice Heard sada pa i onda kada ih je prvi put iznijela u maju 2016. Na sud je došla s nacrtanim modricama kako bi dobila privremenu zabranu prilaska, a svjedoci i nadzorne snimke pokazuju da modrice nije imala u prethodnoj sedmici – izjavio je glumac.

https://www.instagram.com/p/BxehYFqFexV/

Amber je nedavno u novoj protutužbi ponovo  izjavila da ju je Depp često tukao kad bi se napio, gušio je i čupao joj kosu te ga prozvala čudovištem. Navodno, bivši suprug ju je gađao raznim predmetima jer je bio ljubomoran što je snimila romantičnu scenu s glumcem Jamesom Francom.

I ove optužbe Depp je opovrguo i te naveo da je nikada nije ni taknuo, kao ni druge žene. Dodao je da ju je odlučio tužiti ne samo da makne ljagu sa svog imena i vrati reputaciju, nego da i pomogne ženama i muškarcima kako bi jasno vidjeli da ih je Heard obmanula. 

View this post on Instagram

In Style Germany 📸 @ninomunoz

A post shared by Amber Heard (@amberheard) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti