Ko je Putinova ljubavnica?

Piše: Redakcija

Foto: AFP /Instagram

Vijest da je predsjednik Rusije Vladimir Putin postao je otac, odjeknula je u svijetu. Jedna od zabranjenih tema razgovara u Rusiji je njegov privatni život. Nikada nisu željeli komentirati njegovu navodnu vezu sa zlatnom olimpijkom, ruskom gimnastičarkom Alinom Kabajevom. O njihovoj ljubavnoj vezi priča se već godinama, navodno je njegova dugogodišnja ljubavnica, a sada je, kako pišu mediji, postala i majka blizanaca.

https://www.instagram.com/p/BvhKnHVgLrn/

– Glasine ne želimo komentirati – izjave su koje se po ovom pitanju mogu čuti s jedne i druge strane. 

Prema pisanju medija, cijeli četvrti VIP  sprat u Istraživačkom centru za akušerstvo, ginekologiju i perinatologiju “Kulakov” početkom ovog mjeseca je “očišćen” kako bi se smjestila Alina.  Ruska novina “Moskovsky Komsomolets”, prenijela je priču na svojoj internetskoj stranici, ali i brzo izbrisala spomenutu informaciju.

https://www.instagram.com/p/BkAd8-ZFW_t/

Priča koja najviše privlači pažnju, do danas nepotvrđena glasina, je da je ona zapravo tajna prva dama i da je bliska sa razvedenim Putinom već više od decenije. Jako rijetko se pojavljuje u javnosti, posljednji put je viđena u novembru prošle godine kada je obranila svoju doktorsku radnju. Ranije je nisu viđali ni na njen rođendan, no gimnastičarka koju trenira poželjela joj je sretan rođendan i “sreću, zdravlje i uspjeh u privatnom životu”. Tokom godina negirala je razne glasine o svojoj povezanosti s Putinom, no nije ih uspjela skroz zaustaviti, pa tako ni one da ima tajnu porodicu s ruskim predsjednikom. Prema drugim napisima navodno je u januaru otišla u Švicarsku u žurbi sa trogodišnjim sinom kojeg navodno, ima s Putinom. Povezano je to sa nepotvrđenim izvještajima kako je 2015. godine rodila u švicarskoj klinici.  Prema drugim glasinama bila je na plastičnim operacijama, poput i samog Putina. 

Gimnastičarka Kabajeva je predstavljala Rusiju na mnogim sportskim takmičenjima. Na Olimpijskim igrama 2000. godine u Sydneyu osvojila je bronzu, a na Olimpijadi u Ateni 2004. godine zlato. Kabajevu smatraju jednom od najljepših Ruskinja, a u vezi s Putinom je, navodno, od 2000. godine te se od tada nije pojavljivala s niti jednim drugim muškarcem u javnosti. 

https://www.instagram.com/p/BxYe7Nqn_cU/

https://www.instagram.com/p/Bes8pkVFcUy/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti