Prva dama SAD otkrila tajnu svog izgleda: Četiri pravila koja nikada nije prekršila

Piše: Redakcija

Američka prva dam Melania Trump već godinama unazad važi za jednu od najlepših žena svijeta, te bez obzira da se nalazi na pragu šeste decenije života, svojom elegancijom i stavom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Kako bi održala zavidnu liniju Melanija svakodnevno vodi računa o svojoj ishrani unoseći u svoj organizam velike količine tečnosti i zdravih namirnica.

Ipak, tajnu svoje savršene linije, prva dana SAD krije u ova četiri neizostavna pravila.

Dan započinje istim namirnicama

Supruga Donalda Trumpa nikada ne propušta zdrav doručak. Svakoga jutra pije smuti i ovsenu kašu koja ima visok sadržaj vlakana.

Sedam voćki na dan

Melania je otkrila da svakodnevno pojede 7 različitih vrsta voća, te da nikada ne propušta sezonsko voće.

Jede svu hranu ali u srazmjernim količinama

-Nemam uobičajen slatkiš koji uvIJek jedem. Ako mi se jede slatkiš, izabrala bih voće ili malo čokolade, zato što mislim da je i to potrebno mom tijelu- izjavila je Melania jednom prilikom.

Unosi dosta tečnosti

Melanija nikada ne jede masnu ili kaloričnu hranu. Nakon porođaja, izgubila je nekoliko kilograma i od tada praktikuje unos velikih količina vode kako bi održala svoju kilažu.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti