Nepoznato o poznatima: Slavni parovi koji su se upoznali na društvenim mrežama

Piše: Redakcija

Sve češće možemo čuti za parove koji su se upoznali preko društvenih mreža. Riječ je o trendu koji nije zastupljen samo među „običnim“ ljudima, nego i među slavnim osobama. Pogledajte koji su se to poznati parovi upoznali preko društvenih mreža, a zatim započeli svoju vezu koja je trajala kraće ili duže.

  1. Mandy Moore i Taylor Goldsmith

View this post on Instagram

11•18•18

A post shared by Mandy Moore (@mandymooremm) on

Njih dvoje su se povezali preko Instagrama. Naime, poznata glumica je objavila fotografiju „Dawes“ benda koja je podstakla Taylora da joj se javi. Njihovo prvobitno neobavezno dopisivanje završilo se brakom.

  1. Ricky Martin i Jwan Yosef

Ricky Martin je Yosefa uočio na Instagramu i odlučio da mu se javi. Dopisivali su se šest mjeseci, a pričali su uglavnom o umjetnosti. No, nakon nekog vremena Ricky je odlučio da otputuje u London kako bi ga upoznao, a 2016. godine su se vjerili.

  1. Danielle Ceasar i Jake T. Austin

https://www.instagram.com/p/BqbLnU4BuJY/?utm_source=ig_embed

Danielle Cesar je djevojka koja je stalno objavljivala tweetove o mladom glumcu Austinu, a on joj je tek nakon pet godina odgovorio. U vezi su od 2016. godine.

  1. Amber Rose i Wiz Khalifa

Njihova veza počela je tako što je Khalife objavio da je Amber njegov „celebrity crush“. Nakon te objave su se upoznali, a zatim i vjenčali. No, njihov brak nije potrajao te su se 2016. godine razveli.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti