Ljubav nikad nije bila jača: Oprostila mu je prevaru i dijete sa drugom ženom, a danas su jedan od najstabilnijih parova

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxJmr7GnbNM/

Godine koje su obilježile raskidi i prevare, sukobi i razmirice, sada su po strani, a plod desetogodišnjeg zajedničkog života glumice Gabrielle Union i bivšeg NBA košarkaša Dwyanea Wadea došla je u vidu kćerkice Kaavia James Union Wade. Glumica koja je od supruga starija deset godina, nije ni slutila da će susret i kratkotrajna afera sa buntovnim košarkašem okončati na najljepši mogući način. Vezu su obilježili brojni sukobi i Dwyaneovo nevjerstvo, a kada je 2013. godine saznala da je tokom tajne veze sa starletom Ajom Metoyer dobio sina Xaviera, glumica je odlučila prekinuti sve i još jednom razočarana u ljubav, okončati neuspjelu vezu.

No, nakon samo nekoliko mjeseci, Gabriella je odlučila košarkašu dati novu priliku, te mu je oprostila nevjerstvo. Ona je tom prilikom priznala da veliki dio krivice zbog svega što se dogodilo ide na nje “račun”, te da je nakon sveha shvatila da je najbolje za oboje da jedno drgom daju novu šansu.

View this post on Instagram

Happy Easter 🐣🐰🐇

A post shared by Gabrielle Union-Wade (@gabunion) on

-Mislila sam samo na sebe u to vrijeme. Počeli smo da se udaljavamo i bili smo pretrpani poslom i obavezama. Kad je htio seks, ja nisam bila dostupna. Dopustila sam da postanemo stranci- iskreno je progovorila o njihopvom raskidu.

Samo godinu nakon večike ljubavne krize, par je odlučio vjenčati se i raditi na proširenju porodice. No, nije sve išlo kako su zamislili. Iako je Dwyane iz prethodnih brakova i veza imao troje djece, Gabriella nije ima sreće. Ona je priznala da je imala čak osam spontanih pobačaja, da bi se na samomo kraju par odlučio za surogat majku koja je tokom prethodne godine na svijet donijela djevojčicu Kaaviju james.

-Želimo da Kaavija zna da je bila voljena, željena i zaštićena čak i kada je bila samo misao. Želimo da zna šta je sve bilo potrebno da dođe na svijet. Želimo da zaista razumije kroz šta smo sve prošli da bismo je dobili. Srećom, imaće tu čast- izjavio je košarkaš u jednom intervjuu.

View this post on Instagram

Met Gala 2015 💫

A post shared by dwyanewade (@dwyanewade) on

Pročitajte još