Johnny Depp: Plašio sam se za Lily, nisam bio presretan kada je odlučila baviti se glumom

Piše: Redakcija

Životni put djece poznatih roditelja često se završava neslavno. Iako je njihovo djetinjstvo obilježio život u raskoši i bogatstvu, pažnja i ljubav roditelja često je izostajala. Jedna od takvih priča je i ona u kojoj Johnny Depp, slavni holivudski glumac u jednom intervjuu govori o svojoj nasljednici, Lily Rose Depp koja je, iako on to nije očekivao, krenula njegovim stopama.

View this post on Instagram

that’s Miss lily to u🍯 📸 @lukegilford

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Atraktivna manekenka i glumica proživjela je jako težak period kada je njen otac odlučio da se razvede od njene majke Vanesse Paradis 2012. godine, nakon čega je jedno vrijeme patila od psihičkih poremećaja koji su prouzrokovali anksioznost kod mlade glumice. Lily se mjesecima boria s gubitkom kilograma, ali ju je prema njenim riječima iz ove situacije spasio niko drugi do Karl Lagerfeld koji ju je “uzeo” pod svoju zaštitu i od nje stvorio jednu od najtraženijih manekenki.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Lily-Rose Depp (@lilyrose_depp) on

Potom je Lily postala zaštitno lice “Chanel 5” kolekcije što joj je donijelo velike ugovore. Jednom prilikom, Depp se tokom intervjua rasplakao i kroz suze rekao kako osjeća veliku krivicu zbog situacije u kojoj se Lily našla, kao i da nije pretjerano vodio brigu o njoj i njenom mlađem bratu, na šta nikako ne može biti ponosan.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti