Nepoznate žene bh.fudbalera: Dok se druge slikaju, one su podrška iz sjene

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Iako smo navikli da žene poznatih fudbalera viđamo u javnosti i da imaju veliki broj pratitelja na društvenim mrežama, neke od njih ipak ne žele previše da se eksponiraju. Tako je i sa suprugama bh. reprezentativaca. Velika su podrška svojim muževima, ali ipak nećemo ih često vidjeti na zajedničkim fotografijama i skupim klupskim večerama. 

Miralem i Josepha Pjanić

Miralem i Josepha vjenčali su se 2013. godine, a ubrzo dobili i sina Edina. No, oni svoj privatni život vješto kriju od očiju javnosti. Josefa je Francuskinja, porijeklom iz Nice, a upoznali su se dok je on igrao u „Lionu“.

Senijad i Anita Ibričić 

Anita je supruga bh. reprezentativca Senijada Ibričića, a par ima dvije kćerke Lejlu i Emu i sina Edin. Anita se sa Senijadom počela zabavljati još u srednjoj školi.

View this post on Instagram

#happynewyear ❤️❤️❤️❤️🎉 #2018

A post shared by Anita Ibricic (@anitalejla) on

Senad i Sandra Lulić 

U javnosti često nemamo priliku vidjeti ni bračni par Lulić. Senad i Sandra roditelji su kćerke Lee i sina Liana.

https://www.instagram.com/p/BsxcqrAnFKU/

Muhamed i Jessica Bešić 

 Njemicom poljskog porijekla, Jessica osvojila je srce bh. fudbalera Muhameda Bešića.. Sa njom ima i dvoje djece, kćerkice Nediju i Lejlu. Jessica je fitness trener i vlasnica salona ljepote u Berlinu.

Asmir i Nicolle Begović

 Srce Asmira Begovića još prije 12 godina zarobila je Engleskinja Nicolle. Par ima dvije kćerke taylor i Blair Rose. Begovićeva supruga, koja je dobila bh. državljanstvo, bavi se dresurom konja. 

 

Pročitajte još