Iako su svi mislili da je njihova ljubav završena, ipak su stigli do matičara

Piše: Redakcija

Posljednjih nekoliko mmjeseci francuska štampa gotovo svakodnevno, izvještavala je raskidu princeze Carlote Casigraghi i njenog partnera, filmskog producenta i reditelja Dimitrija Rassama. Par koji je tokom dvoipogodišnje veze dobio sina Balthazara, 1. juna, u Monaku, rodnom gradu princeze Carlote, održat će spektakularno vjenčanje kojem će prisustvovati najuži krug porodice i prijatelja. O njihovoj ljubavnoj vezi, najviše se govorilo onda kada su njeni članovi porodice izrazili nezadovoljstvom Carlotinim izborom, ali je ona bila istrajna u svojoj namjeri i nije dozvlolila da im bilo ko kvari sreću.

Prema najavi, vjenčanje će se održati u državnim prostorijama palate Grimaldi, gdje su se, također, ranijih godina vjenčali njeni djed i baka, njena majka, princeza Carolina i njena dva brata, Pierre i Andrea. Nakon vjenčanja, a prije nego zabava započne, shodno običajima koji vladaju na kneževskom dvoru u Monaku, bit će obavljen obred krštenja malenog Balthazara, nakon čega će biti priređeno veliko porodično slavlje.

Prije nego je započeo romantičnu ljubavnu vezu sa princezom Monaka, Dimitri je proveo šest godina u braku sa atraktivnom ruskom manekenkom Mashom Novoselovom sa kojom ima kćerku Daryju. Njihova ljubav trajala je sve do 2016. godine, kada su odlučili da se razvedu.

Sa druge strane, Carolote je od 2011. do 2015. godine bila u vezi sa glumcem Gadom Elmalehom, sa kojim je 2013. godine dobila sina Raphaela. Budući da nisu bili vjenčani, četvorogodišnji Raphael nije uvršten u kneževsku lozu niti će ikada moći postati nasljednik Monegasque trona.

Pročitajte još