Nekad i sad: Pogledajte kako su izgledali najveći frajeri Hollywooda u mladosti

Piše: Redakcija

Jedna svjećica više na slavljeničkoj torti ne mora uvijek značiti da što ste stariji, imate manju šansu da ostvarite neki od život nih ciljeva. Baš suprotno, brojna holivudska imena, ostvarila su se tek s godinama, što ih uzgred čini još poželjnijim i još atraktivnijim. Svakako njihov izgled nije jedini faktor velikog uspjeha, već zajedno sa neizmjernim talentom, čini sjajnu kombinaciju, koja je mnogim od njih, donijela najprestižniju nagradu tokom karijere, čuvenog Oscara.

Tom Hardy

Glumac Tom Hardy posljednjih godina nalazi se u samom vrhu liste najpoželjnijih glumaca. Iako je karijeru počeo prije više od 20 godina, ovaj atraktivni Britanac posebnu pažnju nježnijeg pola privukao je svojim šarmantnim osmjehom, muževnom bradom kao i tjelom izklesanim mišićima. Govorilo se da on mogao naslijediti Daniela Craiga u ulozi Jamesa Bonda, ali je ipak, i bez ove atraktivne uloge, zasigurno jedan od najpoželjnijih muškaraca koji hodaju holivudskom scenom.

Brad Pitt

O ovoj istinskoj ikoni Hollywooda ne treba trošiti riječi. Šarmantni plavušan je s godinama unazad sazrio u jednog od najboljih glumaca današnjice, a brojne uloge koje je tumačio donijele su mu veliku slavu. Bilo da nosi brad ili ne, ili pak ima dugu kosu ili je obrijan do glave, Brad Pitt uvijek plijeni pažu dama širom planete.

Idris Elba

Nedavno su ga proglasili najsexy muškarcem na planeti, a ovu laskavu tituli, tamnoputi Britanac primio je s osmjehom. Tajni agent, pripadnik specijalne vojne jedinice, super junak, samo su neke od njegovih najboljih uloga u kojima je pokazao sav svoj talenat. Iako sjajan glumac, djevojke na njemu najprije primjete osmjeh i izvajanu figuru, no, Elba je i prije 20 godina, izgledao gotovo savršeno, baš kao i danas.

Hugh Jackman

Australac koji je proteklog oktobra proslavio 50. rođendan, još uvijek važi za zvijezdu broj jedan u svojoj zemlji. Šarmantni danas kojeg mlađa publika pamti kao Wolverina u istoimenoj akcionoj horor franšizi, prije 20 i više godina, izgledao je poput savršenog mladića vaše kćerke. Uvijek nasmijan i spreman za razgovor, ovaj stasiti danas, važi za jednog od najpoželjnijih glumaca u svijetu.

Hugh Laurie

Njegovo ime je Hugh Laurie, ali ga svi poznajemo kao ekscentričnog “Dr Housea”. O njegovim glumačkim kvalitetima ne treba trošiti riječi. Britanac koji se nalazi na pragu sedme decenije života, i dalje ostavlja bez daha mnoge dame, koje nisu ostale imune na njegov prepoznatljivi šarm, i osmjeh koji tako ljubomorno čuva.

Matthew McConaughey

Šta tek reći o ovom frajeru! Poznat po svojim nevjerovatnim transformacijama, toliko je posvećen svakoj ulozi da je u nekoliko navrata ozbiljno ugrozio svoje zdravlje. Plavooki Teksašanin lomio je srca mnogih dama ali 2012. godine, nije mogao odoljeti brazilskoj manekenki Camili Alves od kada su u sretnom braku.

Pročitajte još