Kćerke Julia Iglesiasa su prave ljepotice: O svom polubratu Enriqueu imaju samo riječi hvale

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxKy6sKF8nA/

Španjolski zavodnik i jedan od najljepših muških glasova, Julio Iglesias, može se pohvaliti velikim bogatstvom. Ne radi se samo o milionima koje je stekao tokom karijere duge više od 50 godina, niti bogatim i luksuznim vilama koje posjeduje, već sa osmoro predivne djece koje je dobio tokom dva braka. Najpoznatiji među njima svakako je njegov sin iz prvog braka, Enrique Iglesias koji se na svjetskoj muzičkoj sceni pojavio krajem 90-tih godina, i naprosto, “oduvao” konkurenciju.

Ono što se od javnosti dugo krilo, upravo je drugi brak španjolskog zavodnika tokom kojeg je sa suprugom Mirandom Rijnsburger dobio sina kćerke bliznakinje, koje su se nedavno pojavile na “Met Gala” događaju i skrenule svu pažnju javnosti na sebe. Victoria i Cristina Iglesias, prelijepe plavokose djevojke, zablistale su na gala večeri u prekrasnim toaletama, a mnogi su već tada počeli da im predviđaju karijeru kakva se samo može poželjeti.

View this post on Instagram

what a night

A post shared by Victoria (@victoriaiglesiasr) on

Nakon što su protekle godine postale punoljetne, Iglesiasove kćerke bliznakinje započele su svoj pohod ka svjetskoj modnoj sceni. Zbog svoje ljepote, elegancije i šarma, ali i činjenice da potiču iz veoma ugledne porodice španjolskog pjevača, brojni modni brendovi ponudili su im bogate ugovore za koje se smatra da ih neće moći tako lako odbiti. Talentirane djevojke, nedavno su govorile o svom odrastanju, ocu, majci, svom bratu, kao i svom poznatom polubratu Enriqueu Iglesijasu za kojeg su imale samo riječi hvale.

Kako to dolikuje, Enrique je svojim mlađim sestrama posvetio mnogo pažnje i uvijek im pružao podršku i pomoć da i one poput njega, i njihovog oca, krenu sigurnim putevima slave.

View this post on Instagram

🙏🏻

A post shared by Enrique Iglesias (@enriqueiglesias) on

Dugo je bila nepoznanica da su Victora i Cristina kćerke superzvijezde Julia Iglesiasa i njegove druge supruge Mirande Rijnsburger. Julio je tokom prvog braka sa novinarkom Isabelom Preysler od koje se razveo 1979. godine, dobio sinove Enriquea i Julia Iglesiasa Juniora, kao i kćerku Chabeil. Svoju drugu suprugu Mirandu, upoznao je početkom 90-tih godina, a vjenčanje je uslijedilo tek nakon više od 15 godine, 24. avgusta 2010. godine. Zajedno imaju kćerke bliznakinje Victoriu i Cristinu, kao i sina Miguela. Julio pored šestoro djece iz dva braka, ima još dvoje koje je dobio u vanbračnoj zajednici.

View this post on Instagram

sista sista

A post shared by Victoria (@victoriaiglesiasr) on

View this post on Instagram

@holacom ❤️

A post shared by Victoria (@victoriaiglesiasr) on

Pročitajte još