On je najveća zvijezda među MMA borcima: Priča o njegovim sestrama sigurno će vas iznenaditi

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bvw5Ry4jpEE/

Borilački sportovi odavno nisu bili zanimljiviji, od kada se u ovom sportu na mala vrata pojavio “ludi” Irac. Specifičan po svojoj velikoj tetovaži, temperamentu i nemogućnosti da se kontrolira tokom press konferencije, Conor McGregor brzo je postao lice broj jedan kada je riječ o MMA sportu. Conor iza sebe ima sjajnu karijeru koju je nedavno, iznenada prekinuo nakon poraza koji je doživio nakon spektakularne borbe sa ruskim borcem Khabibom Nurmagomedovim.

Svojim specifičnim stilom borbe, a prije svega spektaklom koji na sceni i van nje pravi danima pred konačni okršaj, Conor je postao miljenik miliona pobornika borilačkih sportova širom svijeta, ali i omražen među mnogima koji smatraju da je od jedne viteške borilačke vještine napravio pravi show.

Malo je poznato da “ludi” Irac potiče iz jedne, veoma ugledne porodice. Njegovi roditelji pripadali su srednjoj klasi, a život u širem centru Dublina, zamijenili su predgrađem Lucanom gdje je Conor u početku trenirao fudbal, da bi se u 12 godini opredijelio za boks.

Ipak, priča o njegovim sestrama Erin i Aoife, sasvim je neočekivana. Naime, Erin koja se sa velikim uspjehom takmičila u show programu “Dancing with the Stars Ireland” gdje je ostvarila sjajne rezultate. erin se pored brojnih aktivnosti bavi svojim bratom. I to kako? Ona je između ostalog, zaduženja za njegov styling, a posebno za frizuru koja je postala jako popularna u njegovoj rodnoj zemlji. Iako je ranije imala brojne problem sa svojom kilažom, veliku podršku dobila je od Conora koji je zajedno s njom vrijedno trenirao kako bi izgubila suvišne kilograme i povratila samopouzdanje.

Za razliku od Erin, Aofie je u potpunosti posvećena Instagramu i svojoj influenserskoj karijeri. Promovira lični brend kozmetike za zaštitu lica, a poput svoje sestre, jako je privržena porodici i ništa ne čini bez njihovog znanja i konsultacije. Iako trpi brojne kritike na društvenim mrežama gdje je smatraju običnom djevojkom koja pokušava iskoristiti slavu svog brata, Aofie je sigurna u svoj uspjeh, a jednom prilikom je čak izjavila da će jednoga dana biti mnogo poznatija od brata.

https://www.instagram.com/p/Btx0TwvHQYc/

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti