Zašto Jelena Karleuša izbjegava Vranješa i ne pojavljuje se na sudu?

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Fudbaler Ognjen Vranješ po drugi put je uzalud čekao pjevačicu Jelenu Karleušu da se pojavi na sudu u Beogradu. Naime, on je protiv nje podigao kaznenu prijavu zbog prijetnji smrću, a oboje izbjegavaju izvansudsku nagodbu. Vranješ od Jelene traži odštetu od dva miliona eura.  On je na sud došao nasmijan i dobro raspoložen, ali ni ovaj put nije poznato zašto se pop diva nije pojavila i zašto ga izbjegava. 

Ognjenov advokat je izjavio da su stvoreni uslovi da se krene na glavnu raspravu, koja je zakazana za 4.juli, jer se okrivljena nije pojavila na dva ročišta. Naglasio je da će Jelena Karleuša biti saslušana na glavnoj raspravi, na kojoj se mora pojaviti, osim ako ne opravda izostanak. 

– Njeno nepojavljivanje je samo odugovlačenje i taktiziranje odbrane. Ne može e može okrivljena unedogled opravdavati izostanke. Postoje mjere za osiguravanja prisustva okrivljene u postupku. Prvo ide poziv, pa naredba za privođenje, a najteža mjera je određivanje pritvora. Ne vjerujem da će do toga doći – rekao je advokat.

View this post on Instagram

💣🦅💛🖤9-11

A post shared by Ognjen Vranjes (@ognjen_vranjes) on

Osim prijave za prijetnju smrću, prema navodima srpskih medija, Ognjen je, protiv Jelene podnio i dvije tužbe. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti