21 godinu starijeg muža je varala s 18 godina mlađim dečkom, a onda su svo troje počeli da žive zajedno

Piše: Redakcija

 

Poznata glumica Tilda Swinton jedna je od onih slavnih osoba koje se ne ustručavaju da žive život kakav žele, što je svakako razlog zbog kojeg je javnost izuzetno zainteresirana za njenu privatnost. Razlog svakako treba tražiti u činjenici da je njen ljubavni život, može se slobodno reći, prilično neobičan. Naime, Tilda je jedno vrijeme živjela u Škotskoj s 21 godinu starijim nevjenčanim suprugom Johnom Byrneom, s kojim ima blizance. No, ono što je zanimljivo je da je s njima jedno vrijeme živjeo i Sandro Kopp, novozelandski slikar njemačkog porijekla. 

Naime, Sandro, koji je 18 godina mlađi od glumice, bio je Tildin ljubavnik,  a za život pod istim krovom su se odlučili kako bi Tilda i John mogli zajedno da odgajaju djecu. 

– I dalje volim Johna, ali sam se zaljubila i u Sandra, pa je ovo bilo jedino razumno rješenje. To što sam sa Sandrom ne znači da moram prekinuti život s ocem svoje djece. Svi smo jedna porodica – rekla je glumica u jednom od intervjua. 

No, rješenje zajedničkog života je, očigledno, bilo samo privremeno i  Sandro je  sada zvanični Tildin partner s kojim se pojavljuje na svim važnim događajima. 

View this post on Instagram

#TildaSwinton #蒂尔达斯文顿 Tilda Swinton and Sandro Kopp

A post shared by My Way (@tilda.swinton.dona) on

Pročitajte još