Jada Pinkett Smith: Doživjela sam da me muž prevari, ali je ova stvar bila mnogo gora

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BxvpVhqjIE8/

Glumica i voditeljica Jada Pinkett smith nedavno je u pratnji svoje majke Adrienne Banfield-Norris u emisiji “Red Table Talk” govorila o svom životnom putu, odrastanju, braku i profesionalnoj karijeri. Jada, koja će uskoro proslaviti svoj 48. rođendan, govorila je kako je na početku svoje karijere prošla kroz jako težak period prepun neizvjesnosti i odbijanja. Za svaku ulogu se mnogo borila, trudilia i željela pokazati najviše što može, ali često joj se dešavalo da sav njen trud prođe neopaženo.

Ono što je gledatelje ove emisije posebno interesovalo, bilo njeno mišljenje o bračnoj prevar, budući da je tokom braka sa glumcem Willom Smithom imala brojne trzavice. Glumca su često optuživali da vara svoju suprugu na svakom koraku. U jednom trenutku njihov brak bio je na koncu, ali su ipak, uz obostrane napore, uspjeli da ga sačuvaju.

View this post on Instagram

Jada on set Sweatin’ Mike Lowrey! 📷: @aidan

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

-Postoje brojne prevare. za to nisam ni znala dok i sama nisam doživjela izdaju. Ne svodi se sve na prevaru u seksualnom smislu, postoje i mnogo gore stvari od te koje ti nanesu mnogo veću bol- izjavila je Pinkett Smith.

Ona je ispričala kako zna za mnoge stvari koje je Will učinio, ali kada su jednom prilikom otvoreno razgovarali i shvatili da žele svoj brak sačuvati, napravili su prvi korak. Jada je ispričala kako je Will morao da ode kako bi pronašao svoj mir i ljubav, nakon čega se vratio kući. Oprostila mu je i pružila mu ljubav, a ne novu šansu, kako je to Will jednom prilikom rekao.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti