Sve ljubavi Irine Shayk: Od atraktivnih glumaca do vremešnih biznismena

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bxr9z47nAQk/

Svjetski mediji kao vijest broj 1 proteklog dana, prenijeli su informaciju da je okončana ljubavna priča između jednog od najljepših holivudskih parova. Bradley Cooper i Irina Shayk više nisu zajedno. Nezvanično, tu informaciju potvrdila je slavna manekenka, ali su vješti paparazzi uspjeli snimiti još jedan detalj na njenoj ruci koji dodatno u prilog govori o tome da je njihova ljubav postala ništa sem rpošlosti. Nakon što je sa njihovom kćerkom napustila zajednički stan, Irina se bez vjereničkog prstena prošetala u društvu kćerke ulicama New Yorka i još jednom pokazala da je priča oko njihovog raskida ipak tačna. Vjenčanja neće biti, a evo kako je Irina tokom proteklih godina proživjela raskide sa svojim partnerima.

View this post on Instagram

💎

A post shared by Cristiano Ronaldo (@cristiano) on

Manekenka se prije četiri godine vjerila sa fudbalerom Cristianom Ronaldom. Kako to obično biva, sve je bilo bajkovito i čarobno. Osmjehe nisu krili ni Ruskinja ni proslavljeni fudbaler. Naprasan kralj njihove ljubavi dogodio se onoga trenutka kada je Irina odlučila raskinuti ljubav usljed velikog pritiska Ronaldove majke koja se miješala u njihovu vezu. Fudbaler je jako vezan za svoju majku, što Irina nikako nije mogla pretrpjeti, nakon čega je jednostavno otišla iz njegovog života.

Dugo se pričalo da je Irina bila jako zaljubljena u Dwaynea Johnsona, ali ova informacija nikada nije potvrđena. Kada su jednom prilikom novinari upitali popularnog “The Rocka” kakav je njegov odnos sa manekenkom, on se samo nasmješio, što je bilo dovoljno da se posumnja u njihovu tajnu vezu.

Ljubavni život Irine Shayk jako je zanimljiv, a najinteresantnija je ona priča koja govori o njenoj ljubavnoj vezi sa 50 godina starijim švicarcem Seppom Blatterom, nekadašnjim predsjednikom FIFA-e. Irina je u više navrata opovrgla vezu sa vremešnim fudbalskim stručnjakom, ali nikada nije demantirala da je u nekoliko navrata bila u istom društu sa Blatterom.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti