Zašto Mila Kunis i Ashton Kutcher skrivaju sve: Ovo su stvari koje o sigurno njima nista znali

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/Bf7Yq8FnQ88/

Mila Kunis i Ashton Kutcher važe za jedan od najtajanstvenijih bračnih parova u svijetu poznatih. Svoju vezu, a kasnije i brak drže dalje od očiju javnosti. Mi smo za sve ljubitelje ovog para iskopali zanimljive činjenice za koje sigurno niste znali o njima.

https://www.instagram.com/p/ByhjiArIVgu/

Prvi poljubac Mile Kunis bio je s njenim sadašnjim suprugom za vrijeme snimanja serije „Lude sedamdesete“ dok su još samo bili prijatelji. Mila je tada imala 14 godina, a Ashton 20. Ovaj par se poznaje već 21 godinu.

Za vrijeme snimanja Ashton je pomogao Mili oko pisanja domaćih zadataka.

Na snimanjima nikada nisu bili bliski. Čak se proširio trač da se u tolikoj mjeri ne podnose da su odbijala stajati jedno pored drugog na setu.

Mila je kao dvanaestogodišnjakinja tvrdila kako se nikad neće udavati, čak je i svoje roditelje počela pripremati na to da njezin život u budućnosti neće uključivati brak. Ali stvari su se ipak promijenile kad je upoznala ljubav svog života.

Prve glasine da su Mila i Ashton u vezi počele su kružiti 2012., kad je par viđen kako provodi zajednički vikend u gradiću Carpinteria, nešto južnije od Santa Barbare u Kaliforniji.

Na Milinoj ruci 2014. je snimljen novi prsten, što je potvrdilo vijest da se poznati par zaručio.

Mila i Ashton imali su tajni svadbeni obred 4. jula 2015. iako neki izvori i dalje tvrde da su već tada bili u braku.

Bilo kakve informacije o svom braku tajili su sve do marta 2016. i gostovanja u showu Ellen Degeneres.

https://www.instagram.com/p/BygehtiFydB/

Godine 2014. Mila je rodila kćer Wyatt. Porodu su smjeli prisustvovati samo doktor i Ashton, koji je ipak morao stajati uz njezino uzglavlje i ne baš sve vidjeti.

Kćeri su zbog silne energičnosti u zadnji tren promijenili ime. Značenje imena Wyatt je hrabri ratnik.     

Za razliku od većine zvijezda, Mila i Ashton ne angažiraju dadilje. “Mi svoje dijete želimo dobro poznavati. Želimo biti ljudi koji znaju što treba učiniti ako dijete plače i kako ga smiriti.”

Krajem 2016. sretnom paru rodio se sin Dimitri Portwood.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti