Zarađuje milione: Skriveno zanimanje slavne komičarke

Piše: Redakcija

Ellen DeGeneres znamo kao voditeljicu planetarno popularnog showa koji nosi njeno ime, no jeste li znali da ona ima još jedno zanimanje zahvaljujući kojem zarađuje milione? Naime, ona je tokom proteklih 15 godina ulagala u nekretnine, koje kupi, preuredi, a zatim preproda. Sve to zajedno sa svojom suprugom Portiom de Rossi. 

– Kupimo kuću i živimo u njoj. No, brzo nam dosadi jer volimo različite stilove, namještaj i uređenje. Ako nađemo drugu i od prodaje prethodne nešto zaradimo, zašto se ne bi preselili? – rekla je Ellen  u jednom od intervjua. 

Ono što je zanimljivo je da su one kupovale čak i kućice na drvetu, ali i tradicionalne rančeve. Ellen je u nekim kućama provela godinu, a u nekim samo pet dana. Pogledajte neke od nekretnina koje su bile u njenom vlasništvu. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti