Samo da bi se obogatila: Manekenka se ipak za turskog zavodnika udala iz koristi

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Turski glumac Özcan Deniz razvodi se od dvadeset godina manekenke Feyze Aktan. Zajedno su bili 15 mjeseci, a tokom tog perioda često su se svađali oko njenog nekontroliranog trošenja novca. Glumac je tvrdio i kako njegova mlada supruga nije ispunjavala ni majčinske dužnosti. Okončanje zajedničkog života vjerovatno će se jedno vrijeme povlačiti po sudovima, budući da Feyza, za vrijeme provedeno u braku traži naknadu od 15 miliona funti, prenose turski mediji. Navodno, prema izvorima bliskim paru ona je sve to smislila da bi se obogatila.

– Znali smo da neće opstati. Feyza se udala iz koristi. To što traži toliko naknadu sve dokazuje – rekao je prijatelj para za turske medije.

Zanosni Turčin i Feyze vjenčali su se u martu 2018. godine, nakon godinu veze. Ceremonija je bila zatvorenog tipa, uz prisustvo samo najužih članova porodice i prijatelja. Nakon mjesec i po na svijet je stigao i njihov sin Kuzey, ali sreća skladne porodice kratko je trajala. Prvi problemi javili su se nakon osam mjeseci zajedničkog života, kada se manekenka navodno počela ponašati onako kako je ona htjela

– On to ne može više trpjeti pa je odlučio iseliti se iz zajedničkog doma. Žao mi je što mu se ovo dogodilo jer već ima jedan razvod iza sebe. Nakon toga pomno je birao s kim će provesti ostatak života, ali čini se da je pogriješio – rekao je prijatelj glumca.

Iako se sada ispostavilo da su jedan od razloga razlaza finansije, glumac je uoči vjenčanja napao turske medije jer su pisali da par odbija stati pred matičara zbog predbračnog ugovora.

– Ne znam odakle vam informacija o predbračnom ugovoru. Vjenčanje je privatna stvar. Kako vas nije sramota uznemiravati nas i pisati laži – kazao je Ozcan, koji je sve slobodno vrijeme najradije provodio u porodičnom okruženju, u domu koji je dijelio s majkom svog djeteta. Navodno je toliko vodio računa da njoj ništa ne nedostaje, pa dok je bila trudna, obezbijedio joj  je čak mesne i mliječne proizvode s jedne farme u okolici Istanbula.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti