Zbog optužbi za zlostavljanje propala mu je karijera, ali svjedok je ipak povukao dokaze

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Jedna od muškaraca koji su se u akciji #MeToo našli pred brojnim optužbama je i poznati holivuski glumac Kevin Spacey. On je jedan od rijektih koji su vrlo brzo morali na sud, i to nakon što ga je mladić optužio da ga je seksualno zlostavljanje prije dvije godine. No, sada bi cijeli slučaj mogao propasti jer William Little koji ga je optužio više ne želi svjedočiti niti davati nove dokaze.

On je u prvoj optužbio tvrdio da ga je glumac zlostavljao, predao je i policiji svoj mobitel u kojem su bile poruke koje je slao kao pozive upomoć dok ga je Spacey navodno pokušavao odvesti u krevet.

Međutim, mobitel je sada nestao, a njegovi roditelji, kojima je mobitel vraćen, tvrde da ne znaju gdje je. Njegova majka Helen Unruh priznala je i da je brisala neke poruke sa sinovog mobitela jer je u privatnim porukama koristio “uvredljive izraze” koje nije htjela da odvuku pažnju sa slučaja protiv slavnog glumca.

Podsjećamo, incident se dogodio 2016. godine ubaru u Nantucketu gdje je tada 18-godišnji William radio kao pomoćni konobar. On je priznao je Spaceyju rekao da ima 23 godine, a da mu je on plaćao alkoholna pića i onda ga počeo dodirivati.  U tom trenutku on je slao poruke prijateljima i djevojci da je u nevolji i to su ključni i jedini dokazi. 

https://www.instagram.com/p/BzpeFFlFRc3/

Spacey je na sudu rekao da se ne osjeća krivim. Zbog činjenice da mobitela nema, a i žrtva i njegova porodica tvrde da je nestao, a majka je priznala kako je brisala podatke, sud bi mogao odbaciti cijeli dokazni materijal. čak i ako slučaj propadne u Americi, britanska policija istražuje čak šest prijava protiv glumca za seksualno zlostavljanje. Poznati oskarovac je zbog optužbi ostao i bez nekoliko uloga, između ostalih i bez glavne uloge u Netflixovoj seriji “Kuća od karata”, a karijera mu je počela propadati. 

 

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti