Mnogi najavljuju Eminino vjenčanje: Evo šta je ona za Azru rekla o planovima za novi brak

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Popularna pjevačica Emina Jahović i turski milijarder Sadetin Saran svojoj ljubavi dali su drugu šansu. Iako su to krili mjesecima, ubrzo nakon raskida su se ponovo pomirili. Sada su počele i špekulacije da se Emina udaje, a za sve je kriva nedavno objavljena fotografija na kojoj se pjevačica nalazi u bijeloj haljini s buketom u ruci, koji je mnoge podsjetio na bidermajer. 

U nedavnom intervjuu za naš magazin Emina je otkrila da li je ponovo zaljubljena i da li bi se ponovo udala. 

– Žena sam koja voli da ima partnera, cijeli život sam provela s Mustafom čini mi se. Četrnaest godina nije mala stvar. Uvijek volim da imam tu jaču polovinu pored sebe, nisam žena koja može da bude predugo sama – rekla nam je. 

View this post on Instagram

🥰

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Podsjećamo, Emina se od supruga Mustafe, s kojim ima dva sina razvela prošle godine i to nakon deset godina braka. Pitali smo je zašto je danas brak toliko na kušnji. 

– Ljudi su se osamostalili, žene su ojačale kao individue. Niko neće previše da trpi, niko nema toleranciju. Ja se ne slažem s tim, veoma sam konzervativna osoba. Volim brak kao instituciju, nisam žena koja ga prezire i uvijek sam voljela da budem u braku. I bila sam koliko sam mogla. E da li bih se ponovo udavala, mislim da ne, ali definitivno podržavam brak kao zajednicu – rekla je Emina. 

Tom prilikom je opisala i svog idealnog muškarca.

– Idealan muškarac je neko s kim ste na istoj frekvenciji. Nisu mi bitne stvari koje se vide, nego one koje se ne vide, a to je ta energija. To mora da se nađe i uskladi, u suprotom ništa ne uspijeva.

View this post on Instagram

✈️

A post shared by Emina Jahovic (@yaemina) on

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti