Ove slavne ličnosti ne posvećuju puno pažnje svojoj higijeni

Piše: Redakcija

Varate se ukoliko mislite da znate baš sve o životu omiljenih slavnih ličnosti. Naime, navodno među njima postoji određena grupa onih koji jako malo pažnje posvećuju svojoj higijeni te neki od njih imaju problem s lošim zadahom, dok drugi pak odbijaju da koriste dezodoranse. Evo o kojim poznatim osobama je riječ. 

1. Johnny Depp 

https://www.instagram.com/p/By5k8j4FMq0/

Poznati glumac, navodno, ima problema s lošim zadahom, a to je otkrila njegova kolegica Angelina Jolie. Naime, ona je jednom prilikom izjavila kako ga je tokom snimanja filma “The Tourist” tjerala da koristi vodicu za ispiranje usta prije snimanja određenih scena. 

2. Matthew McConaughey

https://www.instagram.com/p/Bz8p49LBFJI/

Ovaj glumac spada u skupinu poznatih koji su, navodno, prestali da koriste dezodorans. 

3. Jennifer Lawrence 

Glumac Liam Hemsworth otkrio je da nije uživao u scenama filma “Hunger Games” u kojima je morao da se poljubi sa slavnom glumicom. Navodno je ona često jela jaku hranu, nakon čega se nije previše brinula o higijeni. 

4. Brad Pitt

https://www.instagram.com/p/BydigAPD9Rz/

Njegova kolegica sa seta Eli Roth se, navodno, žalila na njegov smrad. Pitt se opravdao tako što je rekao da ima previše obaveza oko djece, te da ne stigne da se tušira. Koristio je baby vlažne maramice kako bi se osvježio. 

5. Julia Roberts 

View this post on Instagram

💖☀️💖☀️💖

A post shared by Julia Roberts (@juliaroberts) on

Julia je još jedna od glumica koje, navodno, imaju problema s lošim zadahom. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti