Glumica godinu nije vidjela kćerku, prijatelji je mole: Ostavi nasilnog dečka i mijenjaj svoj život

Piše: Redakcija

Četverogodišnja djevojčica živi s ocem, Wladimirom Klitschkom u Ukrajini

Zbog nasilja koje trpi u novoj vezi, od mladog dečka Briana Hickersona, glumica Hayden Panettiere već godinu živi bez kćerkice Kaye. Kako javljaju američki mediji, četverogodišnja djevojčica živi s ocem, Wladimirom Klitschkom u Ukrajini, koji ne želi da njegova djevojčica osjeti bilo kakvu vrstu porodičnog nasilja i drame. Na vapaje porodice i prijatelja, da ostavi nasilnog parntera Hayden ne reagira, iako joj, pišu mediji, kćerka mnogo nedostaje. Umjesto toga s novim dečkom se sudi. Brian se prije nekoliko dana pojavio na sudu u Los Angelesu, zbog incidenta iz maja, kada je navodno Hayden udario tri puta po licu.

Podsjećamo, 30-godišnji Hickerson je uhapšen 2.maja u Hollywoodu, ali je kasnije pušten uz kauciju od 50.000 dolara. Prema navodima TMZ-a, policija je tokom hapšenja u zapisnik unijela kako je zatekla glumicu s crvenilom i ogrebotinama na licu. Posljedica su, zaključili su, njene svađe s momkom nakon izlaska u Hollywoodu.

Panettiere i Hickerson su se počeli viđati u augustu 2018. godine, odmah nakon njenog raskida sa zaručnikom Wladimirom Klitschkom, s kojim je provela devet godina, i s kojim ima kćerku Kayju.

Neimenovani izvor ispričao je u februaru za „US Weekly“ kako Panettiere ne provodi mnogo vremena s kćerkom, koja je s ocem u Ukrajini.

-Ona zna da nije najbolje za njenu kćerku da u ovom trenutku bude s njom – kaže izvor i dodaje: To je zaista tužna situacija.

Međutim, svađa sa Hayden nije Hickersonov prvi sukob sa zakonom. Glumac je u oktobru navodno udario i oca Davida, navodi se u izvještaju o incidentu. Da je u nezdravoj vezi upozoravili su je i prijatelji.

-Cijela njena situacija je otišla već predaleko. Za nju je najbolje da ostavi Briana, život mora promijeniti iz korijena, a nismo sigurni da ima snage za to – kažu njeni prijatelji.

I dok su se drugi brinuli za nju, ona je u februaru maštala o vjenčanju. Za „US Weekly“ je izjavila kako se nada da će se udati za Hickersona.

Hayden i Brian u jednom od provoda

-Živjela sam veliki život, upoznala mnogo ljudi. Svakog dana naučim nešto novo od Briana, a to je nešto što mi ne može pružiti mnogo ljudi – kazala je Hayden.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti