Stariji je od nje 31 godinu: Imaju dvoje djece, a zbog njih se odrekao droge i alkohola

Piše: Redakcija

Foto: Instagram

Legendarni muzičar Ronnie Wood (72) i njegova  supruga Sally (41) vjenčali su se u decembru 2012. nakon samo pola godine veze. Zbog velike razlike u njihovim godinama, mnogi su mislili da taj brak neće potrajati. Ipak, oni su danas roditelji trogodišnjih blizanki Gracie i Ally, te uživaju u trenucima provodenim zajedno.

Par se prvi put sreo prije deset godina kada je Sally radila u pozorištu “Royal Drury Lane”, a Ronnie bio u braku s Jo Wood s kojom se razveo 2008. godine.

Sa Sally je počeo vezu tri godine kasnije. Bračne zavjete razmijenili su u Londonu na intimnoj ceremoniji. Ronnie, koji je bio poznat po hedonističkom načinu života, krajem prošle godine izjavio je da se zasitio droge i alkohola te da sada želi voditi mirniji način života.

– Zasitio sam se. Bilo je vrijeme da prestanem – rekao je.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti