Najbogatiji čovjek na svijetu nakon razvoda sretno je zaljubljen: Razmišlja o vjenčanju, ali ne i o predbračnom ugovoru

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Prošle sedmice najbogatiji čovjek na svijetu, vlasnik “Amazona” Jeff Bezos privukao je veliku pažnju na finalnom meču teniskog turnira “Wimbledon” . Naime, on se pojavio s s 49-godišnjom voditeljicom Lauren Sanchez, po prvi put nakon razvoda od dugogodišnje supruge, Mackenzie Bezos. Upravo ona je razlog zbog kojeg je okončan njegov brak. 

– Nisu pokušavali zasjeniti nikoga, jednostavno su bili sretni što su zajedno, a to je Jeff i pokazao jasno time što nije mogao skloniti ruke s Lauren – rekao je za “Page Six” izvor blizak prvom čovjeu “Amazona”.

Foto: AFP

Jeff i Lauren su se mjesecima skrivali od javnosti i svojih životnih partnera, da sada, nakon službenih razvoda, uživaju u svojoj ljubavi i javno. 

– Toliko su sretni, da žele da i svijet to zna. Napokon se osjećaju nevjerovatno slobodno – otkrila je njena prijateljica, te dodala da par razmišlja o vjenčanju, ali ne i o predbračnom ugovoru:

– Oboje imaju i više novca nego što je potrebno, više nego što mogu potrošiti. A i Jeff se upravo odrekao 38 milijardi dolara kako bi bio s Lauren. Garantiram vam da će razgovor o predbračnom ugovoru doći, no tek kada se približi datum vjenčanja, trenutno, on nije tema njihovih razgovora. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti