Da li bi se Jennifer Aniston i Brad Pitt razveli i da se nije pojavila Angelina Jolie?

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Nakon raspada braka jednog od najpoznatijih parova u Hollywoodu u to vrijeme, Brad Pitta i Jennifer Aniston, cijeli svijet je okrivio Angelinu Jolie. No, izvori koji više znaju o njihovom odnosu tvrde da bi se oni razlišli i bez glumčeve afere. 

Jenniferini prijatelji, ali i mediji svu  krivnju za raspad braka svalili su na njegovu romansu s Angelinom, ali zapravo je to puklo mnogo prije.  Smatraju kako je dolazak Angeline u njihove živote samo požurio ono što bi se definitivno kad-tad dogodilo.

https://www.instagram.com/p/Bfq6Pgqn691/

Navodno,  odnos između Brada i Jennifer dugo nije bio dobar, a prisutna je bila i profesionalna ljubomora. Brad je bio najveća zvijezda A-liste holivudskih glumaca, no kada je Jennifer doživjela uzlet u karijeri nakon snimanja posljednje sezone serije “Prijatelji”, njega to nije oduševilo. 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti