Sandra Bullock danas slavi 55. rođendan: Teški udarci u privatnom životu učinili su je samo jačom

Piše: Redakcija

Sandra Bullock jedna od najupješnijih glumica danas slavi 55. rođendan. Iako su je mnogi nekada opisivali kao “ružno pače” danas je jedno od najprepoznatljivijih lica u Hollywoodu. 

Rođena je u  Arlingtonu u Virginiji, a odrasla je u porodici dramskih umjetnika i opernih pjevačica. Rano je otkrila da joj je gluma strast, pa je već kao djevojčica počela brusiti svoj talent. Vremenom joj se sve to isplatilo, jer je 2010. i 2014. godine bila najplaćenija glumica u Hollywoodu, a našla se i listama najljepših žena svijeta. Ova oskarovka prošla je težak put od svojih glumačkih početaka kada su joj u rodnoj zemlji  profesori glume govorili da će teško uspjeti u svijetu slave i glamura jer nije dovoljno mršava niti klasično lijepa. 

View this post on Instagram

Where are my followers from?🌎

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Njene oštre crte lica, veliki osmijeh i tamne oči možda nisu bile stvorene za uloge ljepotica, ali Sandra je upravo zbog svoje različitosti uspjela postati prepoznatljiva.  Sandru je publika doživljavala kao “američku miljenicu” zbog njenog prijateljskog nastupa i otvorene prirode. 

Iako ju je publika voljela, kritičari hvalili, a projekti se redali jedan za drugim, Sandrin privatni život nije uvijek bio idiličan. Doživjela je teške udarce, ali se digla samo jača. 

Malo je poznato da je 90-ih bila u ljubavnim vezama s kolegama glumcima Ryanom Goslingom i Matthewom McConaugheyjem, a 2005. godine se udala za buntovnog motociklista i televizijskog voditelja Jesseja Jamesa. No, njihova ljuba završila je neslavno.  Sandra je navodno bila toliko zaljubljena u Jamesa te je 2009. s njim ušla u bitku za skrbništvu za njegovo dijete iz prijašnjeg braka s pornoglumicom Janine Lindemulder. Par je dobio puno skrbništvo nad Jamesovom petogodišnjom kćerkom i iako se sve činilo savršeno, u martu  2010. više je žena istupilo u medije i otkrilo kako su imale stalne seksualne odnose s Jamesom za dok je on bio u braku sa Sandrom. 

View this post on Instagram

#BirdBox

A post shared by Sandra Bullock (@sandra.bullock.official) on

Deset dana nakon prvog članka o Jamesovoj nevjeri on je sam istupio i javno priznao da je preljubnik. Kasnije se prijavio u kliniku za rehabilitaciju kako bi poradio na ličnim problemima, tj. ovisnosti o seksu. Iako je pokušao pokazati da mu je stalo do  braka, Sandra je  zatražila razvod po hitnom postupku. 

Poslije toga, glumica je odlučila usvojiti dvoje djece i posvetiti se sama sebi.

 

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti