Svi putevi vode ka moru: Pronašli smo poznate na plaži

Piše: Redakcija

Sezona godišnjih odmora je u punom jeku, domaće i strane zvijezde odmor i bijeg od ljetnih vrućina potražile su uglavnom na nekoj od plaža. Jedni su birali mirniji, porodični odmor, drugi lokacije koje nude brojne, kako klupske, tako i morske zabave. Dio svog odmora s fanovima su podijelile i na društvenim mrežama

 

Mostarka s adresom u Milanu, Nataša Borozan, rijetko ima vremena za odmor, naročito u jeku ljetne sezone. No, nekadašnja muza svjetski poznatog dizajnera Michaela Korsa, dala je sebi oduška i bijeg od ljetnih vrućina zajedno sa sestrom Saškom potražila u Crnoj Gori.

– Idemo na plažu – kratko je napisala Saška ispod zajedničke fotografije objavljene na Instagramu.

Bh. pjevačica Ina Hamzić za odmor nije odabrala Jadran. Nakon brojnih obaveza i nastupa mir je pronašla na španskom otoku Tenerife. Ovaj planinski otok vulkanskog porijekla smatra se najgušće naseljenim kanarskim otokom, no, to nije omelo Inu da se na plaži opusti uz jogu.

Da sport bez odmora ne ide, dokaz je i influenserica Erna Saljević. Kao i mnoge poznate dame, Erna je na svom Instagramu podijelila fotografiju i pokazala da se i u toku ljetnjeg odmora nađe vremena za vježbanje.

View this post on Instagram

Šta su vaši prioriteti ovih dana? Ja sam često toliko neorganizovana oko brdo stvari koje želim uraditi, tipa ustajati svako jutro i uz jogu i zdrav doručak dočekati sunce, izbaciti nezdrave navike, zvati mater i tatu češće samo da im kažem koliko ih volim, prijatelje isto…tipa da napokon odgovorim na sve poruke iz IG Directa🤫maila, sve komentare, napokon pokrenem vlog i…predugačak je spisak a premalo organizacije, ne vremena. A onda kad se ipak dovedeš u red i odradiš sve što trebaš (ili barem popisane prioritete), pobogu koliko je dobro ubirati plodove rezultata! Jedino me taj momenat uvijek tjera da idem dalje i više. Jbg, fokus je na prioritetima ne na tome da budeš super woman koja se raspada na sve strane, ali naučiću. Sa @stronger sarađujem već godinama i jedna mi je od dražih insta saradnji, iz razloga što nema tog seta za vježbanje u kojem ćete se osjećati moćnije! Duboki struk, premoćan materijal koji sve drži utegnuto, premoćni dezeni – treba vam #časnainstagramska 🤘🏻 Na meni su #voodoo tights (75$) i za vježbe sam koristila Hero Resistance bend (17$) a vi ćete uz kod “DIVA20” dobiti 20% popusta na narudžbu. I ne, ne trebamo svi biti Izabel Goulart, ali trebamo svoje tijelo učiniti da bude #stronger 🖤

A post shared by Erna. ♡ (@divaisback) on

Bivša televizijska voditeljica, a sada uspješna modna kreatorica Biljana Tipsarević, zajedno sa suprugom Jankom, drugim najbolje rangiranim srbijanskim teniserom, otputovala je u Meksiko. Par je za uživanje odabrao Karisma Azur beach resort, koji nudi nenadmašivu uslugu, te all-inclusive servis postavlja na višu ljestvicu.

Najuspješnija influenserica na svijetu Chiara Ferragni, koja zahvaljujući svom blogu trenutno ima modnu imperiju jaču i od „Voguea“, zasigurno zna spojiti ugodno s korisnim. Chiara je zajedno sa suprugom Fedezom i jednogodišnjim sinom Leonom otputovala u luksuzno odmaralište Dimora delle Balze, na Siciliji. Za Chiaru je ovo ljeto itekako radno. Za vrijeme odmora na Siciliji poznata influenserica pozirala je u modelima za plažu iz nove kolekcije italijanskog modnog brenda „Calzedonia“, a ponosna mama jutra i pauze provodi sa sinčićem u bazenu, učeći ga plivati.

View this post on Instagram

Mornings like these 🤗 #TheFerragnez

A post shared by Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni) on

Još jedna mama je pronašla svoj „raj na zemlji“. Riječ je o supruzi poznatog TV lica Tarika Filipovića, Lejli Filipović. Bivša misica i majka dvoje djece, 16-godišnjeg Dine i 11-godišnjeg Armana, trenutno uživa u godišnjem odmoru na Mljetu, odakle se pohvalila fotografijama u kupaćem kostimu, nakon kojih su brojne zvijezde iz Regiona ostale zadivljenje njenim izgledom.

Fotografije s odmora na društvenim mrežama podijelili su košarkaški internacionalac Elmedin Kikanović i njegova supruga Marina. Poznati kao par koji je obišao gotovo sve egzotične destinacije, ovog ljeta sa svojim mališanom uživaju u čarima Maldiva. Marina s fanovina na Instagramu, te u našem magazinu, redovno dijeli fotografije s putovanja, priča vlastita iskustva o kulturi, modi i gastronomiji, te prenosi dašak luksuza koji je dostupan samo rijetkima.

View this post on Instagram

🐠🌴🌵🐬🐬

A post shared by Monte- Carlo,Monaco 🌍🏀🌍 (@kikimakikikanovic) on

Još jedan poznati par odlučio je s fanovima podijeliti iskustva svoje morske avanture. Priyanka Chopra, nakon što je proslavila svoj 37. rođendan, zajedno sa suprugom Nickom Jonasom pridružila se svojoj porodici na odmoru u Miamiju, no zaljubljeni par to nije spriječilo da uživaju u nježnostima i dječijim igrama.

View this post on Instagram

My 💓

A post shared by Priyanka Chopra Jonas (@priyankachopra) on

Pročitajte još