Supruga slavnog fudbalera otkrila da ima rak, a njegov potez će vas oduševiti

Piše: Redakcija

 

Poznati belgijski fudbaler Radja Nainggolan nedavno je ponovo potpisao ugovor za “Cagliari “, uprkos činjenici da je dobio i unosnije ponude. Iza ove njegove odluke krije se teška lična drama kroz koju trenutno prolazi. Naime, njegova supruga Claudia nedavno je saznala da boluje od kancera, a Radja je odlučio da ostane uz nju tokom liječenja na Sardiniji. 

– Prošao je već mjesec otkako sam se probudila jednog jutra, nadajući se da je sve to samo noćna mora. Ali, budim se svako jutro od tada i shvatam da živim u toj noćnoj mori. Nadala sam se da će ovaj dan doći što je kasnije moguće, ali to se nije desilo. Dani su proletili, kao i moja sreća. Od danas počinje novo poglavlje u mom životu – hemoterapija. Ko bi ikada rekao da ću ja imati strah od novog dana… Šta da kažem, poslije mora prolivenih suza, vrijeme je da se borimo protiv ove ružne zvjeri – napisala je, između ostalog, ona. 

Podsjećamo, Claudia je supruga upoznala 2011. godine, a zanimljivo je da ona, kako tvrdi, nije znala da je on uspješni fudbaler. 

– To je bila ljubav na prvi pogled. Poslije dva mjeseca sam saznala da je fudbaler i htjela sam da odustanem od nas, jer sam znala koliko su oni zauzeti i koliko obaveza imaju. Ponekad mi nedostaje moj prethodni život, imala sam više slobode – rekla je ona u jednom od intervjua. 

Njihovu ljubavnu priču obilježilo je i to što je Claudia u jednom periodu supruga prijavila za porodično nasilje, ali je optužbe brzo povukla. 

Pročitajte još