Bivša manekenka o odgoju kćerke: Nije najinteligentnija osoba i morat će da poradi na svom izgledu

Piše: Redakcija

Nekadašnja manekenka Carla Belluci šokirala je javnost kada je u jednom od nedavnih intervjua otkrila šta savjetuje svojoj kćerki. Naime, ona je otkrila da smatra da ružnim ljudima sreća i sudbina nisu naklonjene, te da zato svojoj kćerki Tanishi savjetuje da se, ukoliko bude trebalo, prepusti plastičnim operacijama. 

– Moja kćerka Tanisha nije najinteligentnija osoba pa ubuduće neću insistirati na njenom obrazovanju, kao što to radim sa svojim sinovima. Morat će da poradi na svom izgledu kako bi izgledala savršeno, jer ružni ljudi nigdje ne prolaze – izjavila je ona.

Carla je otkrila i to ko je Tanishi trenutno uzor. 

– Trenutno joj se sviđa izgled sestara Kardashian. Filere će staviti čim napuni 16 godina, što potpuno podržavam – izjavila je ona i dodala da potpuno podržava Tanishu i u namjeri da podigne zadnjicu jer joj je, kako kaže, previše ravna. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti