Iako posjeduju milione: Ove zvijezde će djecu ostaviti bez nasljedstva

Piše: Redakcija

Iako imaju milione, brojne  zvijezde su donijele odluku da svoju djecu liše bogatstva ili da im daju samo mali dio. Neki su to uradili zbog humanitarnih razloga, a neki jer smatraju da im djeca ne znaju upravljati novcem. Evo o kojim slavnim ličnostima je riječ: 

1. Bill Gates 

Jedan od najbogatijih ljudi na svijetu donirat će veliki dio svog bogatstva u humanitarne svrhe, a sve kako bi naučio svoju djecu vrijednoj životnoj lekciji. 

2. Ashton Kutcher i Mila Kunis

https://www.instagram.com/p/B06lgJjHUmI/?utm_source=ig_embed

– Nećemo im ostaviti ništa novca. Kada dođe vrijeme, donirat ćemo sve što imamo u humanitarne svrhe – rekli su njih dvoje u jednom od intervjua. 

3. Gordon Ramsay 

Iako se njegovo bogatstvo procjenjuje na oko 160 miliona dolara, poznati kuhar svojoj djeci neće ostaviti ništa jer smatra da će novac njegovu djecu iskvariti. 

4. Sting 

– Rekao sam im da im neće ostati puno novca jer ga trošimo. Naravno, ako budu u nevolji ja ću im pomoći – rekao je muzičar koji ima šestero djece. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti