Zaljubio se u plesačicu i dobio dijete: Najstarija kćerka Gorana Bregovića živi daleko od očiju javnosti

Piše: Redakcija

Goran Bregović jedan je od muzičara koji se može pohvatili kako uspješnim poslovnim životom, tako i privatnim. Sa suprugom Dženanom u braku je od sredine devedesetih, a s porodicom žive u Parizu. Kćerke su mu najveći ponos, ali iako se trude zadržati svoju privatno, zbog slavnog oca su ipak eksponirane. 

Foto Damir Dervišagić

Međutim, Goranova najstarija kćerka Željka živi u potpunoj medijskoj ilegali. Naime, pjevač je nju dobio iz veze s plesačicom Jasenkom. 

O Željki se danas malo zna. U javnosti se ne pojavljuje, a zna se tek da živi u Austirji te da je majka dvoje djece. Sa slavnim ocem je u odličnim odnosima. Kada se porodila 2003. godine, Goran je slavio što je prvi put postao djed. 

Navodno, Željka uživa u uobičajnom životu, porodici i vrtlarenju, a često se na društvenim mrežama i pohvali plodovima iz svog vrta. 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti