Sudbonosni trenutak: Prva dama Amerike otkrila detalje neobičnog susreta s Donaldom

Piše: Redakcija

Foto: AFP

Melania i Donald Trump u braku su već 14 godina. Prije nego što su odlučili da uplove u bračne vode, zajedno su bili sedam godina. Naime, oni su trenutno jedan od najpoznatijih parova na svijetu. 

Te 1998. godine, kada su se upoznali, Donald je odmah primjetio 24 godine mlađu manekenku. Tražio je da se upozna sa njom, te ju je “ganjao” cijelu večer, pokušavajući da dobije njen broj. Međutim, njihov put romanse nije tekao glatko jer je današnja prva dama te večei optužila budućeg supruga da se služi lukavstvom.

Foto: AFP

U intervjuu za magazin “People” par je otkrio pojedinosti o toj proslavi i njihovom upoznavanju. Govoreći otvoreno o svojoj supruzi, Donald je priznao:

– Vidio sam Melaniju i pitao ko je to. Ona je bila veoma uspješna manekenka. Bila je nevjerovatna. Pokušao sam da dobijem njen broj, ali ona nije htjela da mi ga – rekao je Trump. 

Melania je otkrila da je do tada čula dosta tračeva o Donaldu prije nego što ga je upoznala.

– Čula sam da je ženskaroš, tako da sam mu rekla da ja nisam jedna od tih dama – rekla je Melania.

Naime, ispostavilo se da je trenutni predsjednik te večeri bio na sastanku sa drugom ženom, ali i da je napravio lukav plan kako bi se riješio nje. Sve da bi mogao da priča sa Malanijom. 

– Rekao je kasnije da je poslao svoju pratilju do kupatila kako bi mogao da dobije moj broj. Ja sam tada pomislila kako je to veoma lukav plan – rekla je Melania kad je to saznala. 

Donald i Melania sa sinom Barronom / FOTO: AFP

Ona je odbila da Donaldu da broj, tražeći njegov, kako bi ona sama odlučila hoće li ga pozvati ili ne. Priznala je da joj je Donald dao sve svoje brojeve, jer je želio da mu se što prije javi. 

Na kraju ga je pozvala. 

Nekoliko sedmica kasnije počeli su da se izlaze. 2005. su se vjenčali, a sina Barrona dobili nakon godinu. Melaniji je to bio prvo dijete, a Donaldu peto.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti