Kraljica slavi rođendan: U djetinjstvu je često bila na meti vršnjaka, a zbog jedne stvari je i danas nesigurna

Piše: Redakcija

Pjevačica Beyonce Knowles danas slavi 38. rođendan, a muzikom se bavi još od ranog djetinjstva. Prve veće uspjehe postigla je krajem 1990-ih godina, kao dio grupe Destiny’s Child, s kojom je prodala više od 50 miliona albuma. Riječ je o ženi koja je najviše puta u historiji muzike bila nominirana za nagradu Grammy, a u jednoj noći ih je osvojila čak šest. Osim pjevanjem, Beyonce se bavi i glumom, a spada u grupu najbogatijih pjevačica na svijetu. 

Iako se čini da je u njenom životu sve savršeno, Beyonce se u jednom periodu svog života borila sa depresijom, a nakon što su je optužili da je kriva za raspad grupe Destiny’s Child. No, to svakako nije jedina “trauma” u njenom životu. Naime, ona je u jednom od intervjua za časopis “People” priznala da je u djetinstvu često bila na meti vršnjaka zbog velikih ušiju, te dodala da je taj dio tijela i danas čini nesigurnom. Upravo to je razlog što uvijek nosi ogromne naušnice, a sve kako sakrila svoje uši. 

Presudni utjecaj na njenu odluku da postane pjevačica imao je pokojni Michael Jackson. Kada je riječ o ljubavnom apsektu njenog života, Beyonce je u braku s kolegom Jay-Z-jem, a prije njega je imala samo jednu vezu. Par ima troje djece. 

Pročitajte još