Žena koja je osvojila srce jednog od najtraženijih turskih glumaca

Piše: Redakcija

Caglar Ertugrul jedan je od najtraženijih turskih glumaca, a uloga u seriji “Kćerke” donijela mu je posebnu popularnost. Iako je još od ranog djetinjstva znao da je gluma poziv kojem želi da se posveti, Caglar je ispunio želju svojih roditelja, te je 2011. godine diplomirao na mašinstvu.

No, godinu kasnije je dobio glavnu ulogu u filmu “Planina”, a zatim i u seriji “Ne brini za mene”, što je svakako bilo dovoljno da postane jedan od najtraženijih turskih glumaca. Osim neospornog talenta i značajnih angažmana, na njegovu je popularnost uticao i njegov izgled. Iako je u rekordnom roku osvojio srca brojnih obožavateljki, Caglar je već duže vrijeme u sretnoj vezi s kostimografkinjom Kaylom Manukyan. 

Pogledajte kako izgleda njegova izabranica. 

https://www.instagram.com/p/B2CMgpHghcP/?utm_source=ig_embed

https://www.instagram.com/p/B16YvI1gk4x/?utm_source=ig_embed

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti