Ispovijest slavne glumice: Silovali su me sa 15, rano sam počela posezati za alkoholom i drogama

Piše: Redakcija

FOTO: INSTAGRAM
https://www.instagram.com/p/BqyrjjWgmVi/

Slavna glumica Demi Moore  u knjizi “Inside Out” koja 26. septembra stiže u prodaju iskreno je progovorila o svom životu i mnogim teškim trenucima, oo djetinjstva pa sve do braka s Bruceom Willisom i Ashtonom Kutcherom.

Demi je odrasla u vrlo nefunkcionalnoj porodici hipija te su se mnogo selili, dok nije konačno došla u Južnu Kaliforniju. Jedno od najranijih sjećanja koje je opisala u knjizi jest traumatičan trenutak u kojem je spašavala život svojoj majci.

– Moj otac držao je mamina usta dok sam ja svojim dječjim prstićima vadila pilule van. Već tada je nešto “puklo” u meni i nikada se nije popravilo. Moje djetinjstvo je bilo uništeno – otkrila je te dodala ja ju mnogo pogodilo i kad je saznala da joj Danny Guynes nije biološki otac, ali to je, u odnosu na ostale traume, brzo preboljela.

Sa samo 15 godina doživjela bila je silovana, i to ju je obilježilo za cijeli život. Ni u  ne govori mnogo o tome jer joj je uvijek preteško. Godinu nakon nesretnog događaja, napustila je porodični dom i otišla živjeti s muzičarem Freddyjem Mooreom te se dvije godine kasnije i udala za njega. Tada je počela njena bitka – s kilogramima te je počela posezati za alkoholom i drogama.

Tri godine kasnije upoznala je glumca Ashtona Kutchera, s kojim se, kako je otkrila, ponovo osjećala mlado jer je on od nje bio mlađi 16 godina.

 – Osjećala sam se kao da sam se vratila u prošlost i ponovno proživjela dvadesete.

Prije nego su se vjenčali 2005., Demi je zatrudnjela, ali je doživjela spontani pobačaj u šestom mjesecu trudnoće i ta tragedija ponovno ju je vratila korak unazad. Pobačaj ju je potpuno slomio, krivila je sebe  te se ponovno odala alkoholu i tabletama. Par se razveo 2011., nakon što je objavljen Ashtonov preljub u medijima.

– Dio mog života nije išao tokom kakvim sam htjela. Nisam bila u vezi, nisam imala karijeru – rekla je glumica i priznala da više ne konzumira alkohol.

 

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti