Priyanka Chopra: Osmijeh krije borbu za ozdravljenje

Piše: Redakcija

Oni su jedan od nazanimljivijih holivudskih parova, sijaju od sreće i zaljubljenosti gdje god se pojave, međutim, iza osmijeha se kriju tuga i borba za ozdravljenje. Nekadašnja Miss svijeta, a danas uspješna glumica, zanosna Priyanka Chopra u TV emisiji „The View“ priznala je kako njen suprug, muzičar Nick Jonas, boluje od dijabetesa tipa1.

– Dugo nisam mogla shvatiti da Nick zna kad mu padne nivo šećera u krvi. Zna to čak i u snu. Znala sam se buditi samo da se uvjerim da li diše i je li dobro. Divim mu se što se zna boriti s bolešću i što je odlučan da on kontrolira dijabetes a ne dijabetes njega – kazala je Priyanka.

Njegova borba za ozdravljenje ga je inspirirala da osnuje neprofitnu organizaciju “Beyond Type 1”, čiji cilj je educiranje oboljelih od dijabetesa i istraživanje novih metoda liječenja.

Priyanka i Nick su se vjenčali prošlog decembra. Vjenčanje je upriličeno u njenoj rodnoj indiji, a potom i u Americi, te je tako par objedinio obje tradicije, što je bila kruna njihove ljubavi koja je počela flertom na društvenim mrežama. Nickovoj majci Denise se toliko svidjela indijska tradicija, i toliko je zavoljela sari, da ga je nosila i na njihovoj vjenčanoj ceremoniji u Sjevernoj Karolini.

Višednevne vjenčane ceremonije izazvale su lavinu pozitivnih komentara na njenom Instagramu, gdje je prati više od 40 miliona ljudi, ali bilo je  i negativnih. Najviše su se ticali razlike u godinama između nje i supruga.

– Ljudi nam i dalje takve stvari pišu. Zaista je interesantno vidjeti kako je svima ok kad je muškarac stariji od žene, niko to ne osuđuje, čak se ljudima to sviđa – kaže ona.

Pročitajte još

U skladu s novom europskom regulativom, nadogradili smo politiku privatnosti i korištenja kolačića. Koristimo kolačiće (cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva, funkcionalnosti stranice i prilagođavanja sustava oglašavanja. Nastavkom pregleda portala slažete se sa korištenjem kolačića. Slažem se Pročitaj više

Politika privatnosti